MODA SLAJDER

IZBOR ZA MISS CRNE GORE: Kasting u nedjelju, krajnji rok za slanje prijava petak

Foto: Privatna arhiva

Do sada se prijavilo više od 400 djevojaka i svakim danom taj broj raste, kaže za MNE magazin PR Izbora za Miss Crne Gore Nikolina Radonjić.
Krajnji rok za slanje prijava je petak.
– Moram da kažem da sam i više nego zadovoljna. Imamo više od 400 djevojaka i zaista veoma teško je bilo podijeliti ih po grupama i napraviti uži izbor. Iz dana u dan sve više i više je prijava, čak, moram reći, samo juče stiglo mi je njih 14 i onda, kako se krajnji rok približava, sve teže nam ide da odredimo koliko djevojaka ćemo pozvati na kasting koji će biti održan u nedjelju, petog marta, u 13 sati, u hotel Splendido u Kotoru – rekla je Radonjić za MNE magazin.
Dodaje da će najvjerovatnije biti organizovano predstavljanje djevojaka i glasanje za njih putem interneta.
Kada se završi kasting, djevojke dolaze na pripreme 7. marta i od 7. do 12. marta, dok se Izbor za Miss Crne Gore ne završi, trajaće karantin i njihove zvanične pripreme sa timom, objašnjava Radonjić za MNE magazin dalji proces.
– Imaće fotografisanje 8, 9. i 10. marta. Takođe, imaće tri izlaska i negdje planiramo od 12 do 15 finalistkinja na samom izboru – kaže Radonjić za MNE magazin.
Izbor za Miss Crne Gore biće održan 11. marta u hotelu Regent u Porto Montenegru sa početkom u 20 sati.
Što se tiče predstavnice Crne Gore na ovogodišnjem Izboru za Miss svijeta, još nemaju zvaničnu odluku da li će to biti Natalija Labović, a da djevojka koju budu izabrali 11. marta ide naredne godine.
– Još čekamo potvrde zvaničnih licencora Izbora za Miss svijeta. Najvjerovatnije ćemo imati tu informaciju 11. marta, kada budemo imali pobjednicu i kada se Izbor završi – zaključuje ovim riječima Radonjić razgovor za MNE magazin.
B.R.