ART PREPORUKA

ANĐELINA DŽOLI STIGLA U PARIZ: Fanove oduševila elegantnim izgledom

Foto: Twitter

Anđelina Džoli stigla je u Pariz, a mnogi fanovi pohrlili su da se fotografišu sa njom i dobiju autograme. Prisutne je oduševila elegantnim izgledom.

Foto: Splash News

Nosila je bijelu haljinu, crni kaput, špicaste štikle i torbicu. Paparazzi su je “uhvatili” dok je napuštala butik Guerlain, koji se nalazi na aveniji Champs Elysees. Glumica je kazala da ljepotu duguje jednostavnoj rutini njege kože, koja uključuje korištenje kreme za sunčanje i kozmetičkih proizvoda napravljenih od prirodnih sastojaka.

Foto: Spread Pictures/Twitter

Obezbjeđenje joj je pomoglo da se kreće kroz gomilu, a onda se zaustavila i družila sa fanovima. Inače, početkom ovog mjeseca počele su se širiti glasine da je u ljubavnoj vezi sa glumcem Paulom Mescalom. Viđeni su u jednom londonskom kafiću, a pridružila im se i njena kćerka Shiloh.

Podsjećamo, Anđelina Džoli i Bred Pit su se razveli 2019. godine. Optužila ga je za porodično nasilje. U julu prošle godine dobila je tužbu protiv njega zbog prodaje udjela u francuskoj vinariji, koja se nalazi u sklopu dvorca Miraval.

Izvor: klix.ba

kud duga