DRUŠTVO PREPORUKA

SRCEM ZA CRNU GORU: Prikupljeno skoro 800.000 eura

Donatorsko veče, finalni događaj akcije ,,Srcem za Crnu Goru”, u okviru koje su se prikupljala sredstva za djecu i odrasle koji se bore sa teškim oboljenjima, kao i za socijalno ugrožene porodice, održano je sinoć u Podgorici.

Na sajtu humanost.com objavljeno je da ukupno donirano 793090.30 eura.

Fondacije „Hemiias“ i „Budi human“, kao i humanitarni Fond „Hilal“ okupili su se oko platforme humanost.com, na kojoj je pokrenuta pomenuta akcija.

Novac se može donirati putem sljedećeg LINKA.

– Na ovu misiju krenuli smo sa željom da ujedinimo sve ljude velikog srca kako bi se priključili akciji koja će udružiti Crnu Goru i dijasporu u istom, humanom cilju – poručili su ranije predstavnici organizacija.

Inicijativa je, kako je saopšteno, plod saradnje tri organizacije, a prijatelj akcije je humanista i dobrotvor Hajriz Brčvak.

– Srce mi je puno jer je pokrenuta akcija Srcem za Crnu Goru. Pozivam sve ljude dobre volje da se uključe i podrže ovu akciju, a Crna Gora će pokazati da je sposobna da napravi čudo – kazao je Brčvak.

Donacije se mogu upućivati slanjem SMS poruke sa sadržajem 10 na 14565, uplatama platnim karticama posredstvom linka humanost.com/szcg, ali i uplatama na žiro račun 520-44385-04, IBAN ME25520004200000312593, SWIFT HBBAMEPGXX.

– Puni optimizma da će ova akcija promijeniti mnoge živote, pozivamo vas da budete dio ove jedinstvene misije – poručili su ranije predstavnici organizacija.

Izvor i foto: vijesti.me