PREPORUKA ZANIMLJIVOSTI

LJUBAV IZ DJETINJSTVA: Ovako su Antonela i Mesi izgledali prije dvadesetak godina

Foto: The Best/Twitter

Traje još slavlje zbog pobjede Argentine nad reprezentacijom Francuske u finalu Svjetskog prvenstva prije dva dana u Kataru. Kako i ne bi? Gauočosi su sinoć stigli kući gdje im je priređen spektakularan doček, a u susret tome na Instagram profilu supruge argentinskog fudbalskog asa Lionela Mesija pojavila se zanimljiva retro slika.

Prijatelj Antonele Rokuco podsjetio je kako su ona i Mesi izgledali prije dvadesetak godina, kada su i počeli vezu, koju su javno ozvaničili 2013. godine.

Slika pokazuje koliko se poznati par promijenio za to vrijeme, u prvi plan je prepoznatljiv Mesijev pogled, osmijeh Antonele koja blista od sreće i njihove hit frizure. Ovakav retko “šik” nije zaobilazio ni našu zemlju, a onda su ga zamijenili neki novi trendovi mada neko i dalje nosi ovakav fazon. Uostalom šta je kome volja.

Od ove fotografije pa do danas njihovi životi su se mnogo promijenili, on je postao svjetska fudbalska zvijezda, vjenčali su se 2018. godine, dobili trojicu sinova, i ona dobila svoje parče popularnosti i da, Argentina je postala svjetski prvak u fudbalu (ponovo). Malo li je?

Izvor: Blic Žena