DRUŠTVO PREPORUKA

PODGORICA: Počelo novogodišnje ukrašavanje grada

Ekipe gradskog preduzeća Komunalne usluge d.o.o. pored svojih svakodnevnih aktivnosti na održavanju objekata javne rasvjete i svjetlosne signalizacije, danas su počele sa radovima na tradicionalnom novogodišnjem ukrašavanju Podgorice, saopšteno je iz preduzeća Komunalne usluge d.o.o.

– Kao i prethodnih godina okitićemo ulice užeg jezgra grada. Ukrasi će i ove godine biti postavljeni na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, na potezu od raskrsnice sa Ulicom Marka Miljanova do raskrsnice sa Bulevarom Džordža Vašingtona. Takođe, u planu je i ukrašavanje Bulevara Džordža Vašingtona. Komunalne usluge u saradnji sa Glavnim gradom ulažu sve napore kako bi Podgorica bila ukrašena kao i drugi evropski gradovi, odnosno, kako bi napravili prijatnu prazničnu atmosferu i ugodan ambijent za sve naše sugrađane i posjetioce uoči predstojećih novododišnjih praznika, a sve u skladu sa preporukama vezanim za uštedu električne enerije – ističu iz Komunalnih usluga.

Shodno navedenom, biće postavljene novogodišnje figure koje su mali potošači.

– Osim toga, Komunalne usluge će u kontinuitetu pratiti energetsku situaciju, te u slučaju pogoršanja iste preduzeti eventualne mjere, a sve u skladu i u koordinaciji sa nadležnim organima. Naše Društvo planira da sa novogodišnjim ukrašavanjem završi do 19. decembra, Dana oslobođenja Podgorice, kada je u planu i puštanje u rad novogodišnje dekorativne rasvjete. Sve nedostatke na objektima javne rasvjete, svjetlosne signalizacije i naravno na novogodišnjim ukrasama, građani mogu prijaviti putem telefona na broj 020/623-927 ili lično u prostorijama našeg Društva koje se nalazi u Ulici Zetskih vladara bb na Zabjelu – navodi se u saopštenju firme Komunalne usluge d.o.o.