Porto Novi
DRUŠTVO PREPORUKA

REGION: Humanitarna revija 12. novembra u Tuzli

Humanitarna revija biće održana 12. novembra u Tuzli na Fakultetu za tjelesni odgoj i sport, u organizaciji NVO ,,Hrabro srce” iz Tuzle i ,,Ljubav za ljubav” iz Podgorice. 
– Svi ljudi koji žele da doprinesu ovom humanitarnom događaju i željni su da pomognu, mogu se javiti na Instagram profil @ljubav_za_ljubav_udruzenje Na humanitarnoj reviji će biti navedeni kao sponzori i biće objavljeni na našim profilima – poručuje Sara Bero putem Instagrama.
Dodaje da će ova revija biti posebna, zato što će učesnici iste biti osobe sa smetnjama u razvoju iz udruženja ,,Hrabro srce” i ,,Ljubav za ljubav”.
– Osim revije biće održana i licitacija. Sav skupljen novac će ići za udruženje ,,Hrabro srce” iz Tuzle, kako bi unaprijed mogli da plate prostorije u kojima borave djeca i roditelji. Stojan Vranješ je odlučio da donira svoj potpisani dres za licitaciju. Takođe, kompletan događaj će medijski biti ispraćen od mnogih novinarskih i TV kuća – kaže Bero.
Sponzori događaja za sada su Fakultet za tjelesni odgoj i sport u Tuzli, magazin Azra, brend Catwalk iz Sarajeva, hotel Vertigos iz Tuzle, Montenegro magazin, Josip Grabovac, Stojan Vranješ, Amer Kadić i Davor Gerbus.
B.R.