MODA SLAJDER

PODGORICA: Kolekcijom Sanje Bobar zatvoren Somersby Fashion Week Montenegro

Trideset prvo izdanje Somersby Fashion Week Montenegra, u organizaciji Modne komore Crne Gore, zatvoreno je sinoć u Podgorici najnovijom kolekcijom Sanje Bobar.

This slideshow requires JavaScript.

Bobar je prikazala svečane haljine. Manekenke su pistom hodale uz zvuke violine Verice Čuljković i DJ-a. Specijalna gošća, supermodel Emina Čunmuljaj, na pistu je donijela svjetski duh. Svaki njen izlazak publika je pratila aplauzom. Kolekcijom su dominirale svečane haljine, svih dužina, ali i kompleti i prozirni crni kombinezon. Nijanse su najvećim dijelom bile pastelne.
U drugoj reviji Julijana Rakočević predstavila je domaćoj publici prvu kolekciju. Klasičnu, jednostavnu i elegantnu, lijepog kroja.

This slideshow requires JavaScript.

Činili su je sakoi sa naramenicama, svečane večernje haljine – pripijene, duge, sa prorezima i bez njih, pantalone, kombinezoni i mantili u crnoj, kamel, crvenoj i bijeloj boji.
Valentina Mitrović-Zvjezdice prikazala je kolekciju ,,Snježne Zvjezdice”.

This slideshow requires JavaScript.

Mališani su osvojili srca publike u kaputima pastel, crne, ciklama, bijele i teget nijanse i žuto-bijelim haljinicama.
Brend ,,Anki”- Kristina Đurković i Andrea Čepić, predstavio se kolekcijom ,,New Way”.

This slideshow requires JavaScript.

Prikazani su kombinezoni i pantalone visokog struka, a zatim i haljine, kratke i duge, asimetrične, sa prorezima.
Diplomci druge godine odsjeka za modni dizajn UDG-a prikazali su kolekciju ,,Resistance”.

This slideshow requires JavaScript.

Kolekcija je predstavljena sa zanimljivim komadima, od haljina do kompleta.
Sleen Exclusive predstavio je kolekciju haljina, kompleta i kombinezona u žutoj, crvenoj, crnoj, bijeloj, zelenoj i narandžastoj boji.

This slideshow requires JavaScript.

Organizator Crnogorske nedjelje mode i izvršni direktor Modne komore Crne Gore Srđan Lubarda za MNE magazin na kraju večeri rekao je da je zadovoljan kako je protela manifestacija, od kolekcija, odabira manekenki do cjelokupne produkcije.
Crnogorska nedjelja mode imala je i ovoga puta humanitarnu notu. Slogan je bio ,,Modom protiv kancera dojke” i u svrhu podrške i promocije prevencije raka dojke specijalna gošća, supermodel Emina Čunmuljaj, doputovala je iz Amerike.
– Odazvale su se brojne društveno odgovorne kompanije. Ljudi su dosta prilike imali da čuju kroz našu kampanju o podizanju svijesti, potrebi pregleda i prevenciji, što nas posebno raduje – kazao je Lubarda za MNE magazin.
Imao je i poruku za sve dame.
– Dame su naša najvjernija publika. Mi vjerujemo u vas, pođite i pregledajte se, zbog onih koje vi volite i zbog onih koji vas vole – rekao je Lubarda.
Osim kampanje protiv raka dojke, prikupljeno je, kaže Lubarda za MNE magazin, više od dvije hiljade eura za Centar za rehabilitaciju za nasilje nad ženama i djecom.
Sve tri večeri za frizure je bio zadužen tim Zorana Vukčevića sa Zoranom Vukčević-Popović na čelu, a za šminku Farmasi.

B.R.
Foto: B. Šekularac