MAGAZIN PREPORUKA

PODGORICA: Radionica ,,Moć samoprihvatanja” psihoterapeutkinje Dragane J. Boka 5. i 6. novembra

Dragana Jovanović Boka, edukatorka, CTA (Certified Transactional Analyst) sertifikovana transakciona analitičarka, psihoterapeutkinja transakcione analize, privremena edukatorka i supervizorka transakcione analize u okviru Psihopolis Instituta, i Core energy praktičarka sa dvadesetpetogodišnjim psihoterapijskim i bogatim radioničarskim iskustvom, svoje znanje je pretočila u autorsku radionicu ,,Moć samoprihvatanja”, koja će biti održana u Podgorici 5-6. novembra 2022. u prostoru Engaging Space 201, Kralja Nikole br. 10.

Da li jasno prepoznajete i zadovoljavate svoje autentične potrebe? Da li znate u čemu se ogleda vaš najvredniji resurs, vaša snaga, i moć? Da li znate kako da koristite svoje kapacitete u situaciji stresa i krize? Da li ste prigrlili sve aspekte sebe? Da li vam formiranje i održavanje odnosa ide lako? Da li procjenjujete da živite život sa osjećajem ličnog sklada i harmonije?

Ako ste zastali i na jedno od ovih pitanja – ova radionica je za vas.

Cilj radionice jeste aktivacija autentičnih resursa za prepoznavanje svojih potreba, samoprihvatanje i razvoj kapaciteta za funkcionalnu interakciju i odnose.

Radionica će vas podržati u razvoju strategija rezilijetnosti i lične autonomije. Takođe, služi kao podržavajući metod na putu za promjenu od samokritikovanja do samoprihvatanja.

Praksa je pokazala da ne postoji zamjena za iskustveni rad koji, kao rezultat, će vam omogućiti jedinstven uvid u način razumijevanja procesa unutar vaše ličnosti. Zato je intiman i njegujući rad unutar grupe, na način na koji to ova radionica pruža – nezamjenjiv, iscjeljujući i podržavajući u kojem svako ima priliku da nađe svoje autentično mjesto.

Radimo kroz principe diskrecije, međusobne podrške i uvažavanja.

Radionica je otvorena za sve, nije namijenjena dubinskoj psihoterapiji. Fokusirana je na iskustvenu komponentu, istraživanje i introspekciju.

Edukanti psihoterapijskih škola će dobiti potvrdu od 12 sati iskustvenog ličnog rada.

 

Budući da je radionica već imala ogroman uspjeh, ovo je rezultat i efekat koje je ostavila na tamošnje učesnike:

,,Radionica je vratila moj kontakt sa srećom koji sam zaboravila, ja sam radosna”;
,,Volim što sam ja ja”;
,,Divno je prepustiti se i znati da si prihvaćen”;
,,Volim ove ljude”;
,,Osjetila sam ponovo svoje tijelo, iako plačem, znam da sam jako dobro”.

Prijave se primaju do 17. oktobra na e-mail adresu: [email protected]. Potrebno je prijaviti vaše podatke, telefon, email, kao i da napisati u jednoj rečenici motivaciju za učešće u ovoj radionici.

Nakon potvrde prijave, dobićete dalja uputstva o uplati.

Grupa je ograničena sa brojem učesnika.

O cijeni radionice možete se informisati putem telefona +382 68050477.

 

PR