ART PREPORUKA

BEOGRAD: Koncert „Moja kafana“ Željka Vasića 9. decembra u potpuno novom izdanju

Foto: Srđan Janjuš

Možete li da zamislite slavsko i prednovogodišnje raspoloženje bez koncerta Željka Vasića ,,Dobrodošli u moju kafanu“? Ni mi – decembarski koncerti poznatog pop pjevača već postaju tradicija MTS dvorane, navodi se u saopštenju PR službe Željka Vasića.

Držeći se provjerene „od Silvane do Nirvane“ formule, Vasić svojim fanovima pruža zamiljivu mješavinu svjetskih pop hitova, vlastitih hit singlova i najpoznatijih numera zabavne, narodne i starogradske muzike.
Ovog puta Željko nastupa sa novim bendom, priprema potpuno drugačiju set listu od prethodnih koncerata, a posebno iznenađenje posjetiocima biće specifični aranžmani čuvenih pjesama.

Foto: Srđan Janjuš

– Svaka zima nosi nam nove izazove – živi se brzo i stresno i ljudi sve manje imaju vremena za sebe i druge – iskren je Vasić.
No, dodaje, ,,kafana je mjesto u kojoj nema podijela, nema brige i gdje možemo da budemo ono što stvarno jesmo – prepušteni čistoj emociji i hedonizmu.”
– Stoga vas pozivam da dođete u moju kafanu u petak 9. decembra, da zajedno slavimo muziku i život – poručuje Vasić.
Ulaznice su u prodaji na blagajni MTS Dvorane i svim prodajnim mjestima Ticket Visiona, kao i online na: www.tickets.rs po sljedećim cjenovnim kategorijama:
-1900,00 RSD (16,19 eura)
-2500,00 RSD (21,30 eura)
-3100,00 RSD (26,41 euro)

kud duga