MAGAZIN PREPORUKA

ZAJEDNO KA VRHU: Milena Šćepanović dobitnica glavne premije MTEL-ove nagradne igre

Kompanija MTEL uručila je danas ispred svoje poslovnice na trgu Vektre u Podgorici glavnu premiju nagradne igre ,,Zajedno ka vrhu”, automobil ,,renault captur”.
PR menadžerka kompanije MTEL Ana Martinović podsjetila je da su bila četiri kola ove nagradne igre, upriličene povodom proslave 15 godina uspješnog poslovanja.
– U sva četiri kola dodijelili smo dva telefona ,,xiaomi realme GT master edition” koji su pošli u razne gradove Crne Gore i to nas veoma raduje, a današnja premija odlazi dobitnici  iz Kolašina  Mileni Šćepanović. Nagradu će joj uručiti izvršna direktorica kompanije MTEL Tatjana Mandić – najavila je Martinović.
Mandić je  istakla da je kompanija MTEL od trećeg mobilnog operatera došla do mjesta broj jedan na tržištu Crne Gore.
– Imamo se čime pohvaliti. Petnaest godina rada kompanija MTEL proslavlja uz poslovne rezultate koji pokazuju da su proteklih osam mjeseci najuspješniji u poslovanju do sada. MTEL je zauzeo lidersku poziciju i na tržišu Interneta, pored liderske pozicije u broju korisnika u mobilnoj telefoniji i televiziji. Ono što krasi MTEL jeste posvećenost korisnicima, tako da oni nas biraju i prepoznaju kao najbolju mrežu – rekla je Mandić.
Uručujući ključeve automobila Mileni Šćepanović, poželjela joj je sreću i da ostane korisnik MTEL-a.
– Hvala, ja sam od samog starta MTEL-ov korisnik. U početku sam koristila prepaid paket, kasnije sam postala korisnik postpaid paketa i redovno plaćam račune, naravno. Presrećna sam i želim da se zahvalim MTEL-u na ovoj predivnom poklonu. Nisam očekivala, bila sam veoma iznenađena – rekla je Šćepanović.
B.R.
Foto: B. Šekularac