DRUŠTVO PREPORUKA

UCG: Dodjela UCG&EYCA kartica brucošima od ponedjeljka 26. septembra

Svi brucoši Univerziteta Crne Gore generacije 2022/2023. će, od ponedjeljka 26. septembra, imati priliku da u studentskim službama fakulteta preuzmu svoju kobrendiranu Evropsku omladinsku karticu (EYCA), koja im pruža mogućnost da koriste više od 280 popusta u našoj zemlji i više od 70 hiljada povoljnosti širom Evrope, saopšteno je iz PR službe Univerziteta Crne Gore.

Osnovne smjernice ovog programa su jačanje mobilnosti studenata, njihova neformalna edukacija, bolja informisanost, umrežavanje sa vršnjacima na lokalnom, nacionalnom i evropskom nivou, kao i smanjenje nezaposlenosti mladih u našoj zemlji.

Pozivamo studente, mlađe od 29 godina, da nakon dobijanja kartice, preuzmu i mobilnu aplikaciju EYCA Montenegro (Android & iOS) kako bi sve dogovorene benefite mogli koristiti i digitalnim putem.

Tokom oktobra, biće organizovana i nagradna igra u saradnji sa projektnim timom Evropske omladinske kartice (EYCA) u Crnoj Gori i kompanijom Lovćen osiguranje AD, o čemu ćemo detaljno obavijestiti sve brucoše.

Info pult na kom se svi brucoši i studenti starijih godina mogu informisati o povoljnostima Evropske omladinske kartice (EYCA) stajaće u ponedeljak, utorak i srijedu (26-28. septembar) u jutarnjim časovima na različitim fakultetima.

Pozivamo brucoše da sve povoljnosti vezane za Evropsku omladinsku karticu (EYCA) pogledaju na njihovom zvaničnom veb sajtu – https://www.omladinskakartica.me/, a studente starijih godina da svoju besplatnu karticu naruče naruče i preuzmu u nekom od različitih distributivnih mjesta: Podgorica, Tivat, Herceg Novi, Kotor, Budva, Bar, Ulcinj, Bijelo Polje i Nikšić.

Univerzitet Crne Gore od 2021. godine pruža snažnu podršku najpopularnijem omladinskom projektu u Crnoj Gori, koji implementira NVO “Centar za omladinsku edukaciju” uz pokroviteljstvo Ministarstva sporta i mladih u ime Vlade Crne Crne Gore.