MODA PREPORUKA

BACK TO BEAUTY: Kako zadržati ljetnji sjaj kože?

Septembar je stigao, a godišnji odmori su pri kraju. Ako ste se u grad vratili odmorni i preplanuli, sigurno želite da taj osjećaj potraje još neko vrijeme.

Švedski beauty tech brend FOREO, poznat po donošenju profesionalnih tretmana u domove beauty entuzijasta širom svijeta, zna kako u nekoliko jednostavnih koraka zadržati sjajan ten i pobrinuti se da ljeto na vašoj koži traje dugo.

FOREO UFO 2 i Farm To Face maske

Kao i svake godine, nakon velikih ljetnjih vrućina, kožu treba pripremiti za jesenju kišu i vjetar i osigurati joj dubinsku hidrataciju.

FOREO UFO 2, koji pruža intenzivni tretman lica u samo 2 minute, idealan je odabir za njegu kože u kasnim ljetnjim danima. Zahvaljujući termoterapiji, krioterapiji, T-Sonic pulsacijama i punom spektru LED svjetala, ovaj beauty tech uređaj umiriće i nahraniti vašu kožu nakon dugog izlaganja suncu i visokim temperaturama.

Uparite ga sa svježim i prirodnim maskama iz Farm To Face kolekcije. Savršen odabir za njegu kože nakon ljeta je Manuka Honey maska prožeta brojnim hranljivim sastojcima i dragocjenim manuka medom, koja će oživjeti umornu kožu i pomoći joj u vraćanju prirodnog sjaja.

FOREO BEAR

Ako želite učvrstiti mišiće i kožu lica nakon dugih ljetnjih noći, pravo je vrijeme da upoznate FOREO BEAR. Ovaj slatki i moćni gadget će u samo nekoliko minuta koži vratiti tonus, vitalnost i čvrstinu u opuštajućem tretmanu koji možete napraviti kad god poželite.

Njegova stimulativna mikrostruja čini kožu elastičnijom i čvršćom, dok T-Sonic™ pulsacije opuštaju tačke napetosti mišića lica i zaglađuju bore. BEAR ima 5 mikrostrujnih intenziteta, a zahvaljujući svom Anti-Shock sistemu, predstavlja najsigurniji mikrostrujni uređaj na svijetu.

Mikrostruja je siguran i bezbolan način za učvršćivanje kože i definisanje crta lica, a dvije mikrostrujne sfere omogućavaju istovremeno precizno tretiranje većih površina, ali i svake bore pojedinačno.

Kako biste iz vašeg tretmana izvukli maksimum, BEAR koristite uz hidratantni SERUM SERUM SERUM, koji kombinuje antioksidativnu moć skvalana i hidratantna svojstva hijaluronske kiseline. Lagan je, regeneriše i hidrira, a njegova formula s mikrokapsulama omogućava dubinsku apsorpciju vrhunskih sastojaka te dugotrajan sjaj kože.

 

FOREO beauty tech rješenja dostupna su kod službenih partnera: Multicom i Cosmetics 

PR