Porto Novi
DRUŠTVO PREPORUKA

DZ CETINJE: Stručna psihološko-psihijatrijska podrška porodicama žrtava nezapamćene tragedije

JZU Dom zdravlja Cetinje u saradnji sa Prijestonicom Cetinje i Ministarstvom zdravlja Crne Gore organizuje psihološko-psihijatrijsku podršku porodicama nastradalih u nezapamćenoj tragediji koja je zadesila Cetinje 12. avgusta ove godine, saopšteno je iz PR službe Prijestonice.
Podrška će se pružati jednom sedmično u okviru jedinice za mentalno zdravlje.
Stručni tim koji je zadužen za pružanje psihološko-psihijatrijske podrške sačinjavaju dr Ana Đuranović, specijalista psihijatar, dr Aleksandra Ražnatović, specijalista psihijatar, Marija Perišić, diplomirani psiholog i medicinska sestra Ljiljana Kapisoda.
Terimini za stručnu podršku se zakazuju bez uputa izabranog ljekara, pozivom zainteresovanog lica na broj telefona 067/269-735 svakog radnog dana od 07 do 14 sati, a pored zakazanog termina jedinica za metalno zdravlje otvorena je svakog radnog dana od 07 do 14 h.
– Porodice nastradalih pretrpjele su ogroman gubitak i njihov bol će biti trajan i neizbrisiv, ali im mi možemo pružiti stručnu podršku koja može biti od velike pomoći u ovoj situaciji. Zato ovim putem pozivamo sve da kontaktiraju sa JZU Dom zdravlja i iskoriste ponuđenu stručnu podršku – navodi se u saopštenju.