Porto Novi
MAGAZIN SLAJDER

LUKSUZ U MEDITERANSKOJ ATMOSFERI: Kako izgleda boraviti u Portonovom?

 

Portonovi se u toku ove sezone pozicionirao kao jedno od najaktuelnijih i najposjećenijih mjesta na crnogorskom primorju. Veliki broj domaćih i stranih gostiju, kao i popunjeni kapaciteti, potvrđuju da je Boki nedostajalo luksuzno naselje koje nudi nekretnine vrhunskog kvaliteta, ali i pravu mediteransku atmosferu.

Jedan vikend proveden u Portonovom prava je oaza za sva čula. Po samom dolasku u rizort, prijatno osoblje dočekuje goste i upućuje ih ka apartmanima. Sve nekretnine u ponudi Portonovog odlikuju se najnovijom tehnologijom, prostranošću i obiljem sunčeve svjetlosti, a kroz prozore i sa balkona pruža se predivan pogled na brda Boke Kotorske. Takođe, apartmani se mogu pohvaliti i time da se opremljeni po posljednjim trendovima uređenja enterijera, tako da pružaju osjećaj luksuza i sofisticiranog stila već na prvi pogled.

Šetnja po rizortu iskustvo je za sebe. Kamene kuće tipične za ovaj dio Mediterana, uske, intimne uličice u kojima se kriju razne prodavnice, restorani i kafići, daju baš ono što svi prepoznaju kao čari Boke Kotorske – spoj tradicije i šarma primorskih gradova. Rizort je posebno privlačan za hedoniste i ljubitelje jela iz raznih kuhinja svijeta – od bliskoistočne do italijanske. Ponuda jela u restoranima koji se nalaze unutar Portonovog prati nivo koji nameće sam rizort, pa tako oni koji se odluče da ručaju u nekom od restorana dobiće savršeno pripremljena jela koja ih neće ostaviti ravnodušnim.

Budući da je ljetnja sezona u toku, sunčanje i vrijeme provedeno na plaži i u moru važan su dio svačije svakodnevice.  Pješčana plaža u Portonovom zaista je jedinstvena u Boki Kotorskoj. Uz ukusna jela u ponudi i osvježavajuće ljetnje koktele, idealan je način da se provede popodne u rizortu. Za one koji žele na drugačiji način da provedu popodne, tu je teretana opremljena po posljednjim standardima i sa najsavremenijom opremom; bezbroj prodavnica visoke mode u kojima se nalaze posljednje kolekcije za ljubitelje šopinga ili umjetnička galerija za one koji žele da uživaju u djelima crnogorskih ili inostranih umjetnika.

Veče u Portonovom rezervisano je za zabavu, a ono što je najvažnije, u ponudi je za svakog po nešto. Tapasake klub privući će one željne dobrog provoda i muzike, uz nastupe imena kao što su Angellina, Hugel, Nika Turković i mnogi drugi. Onima koji preferiraju romantičnije varijante, pruža se širok izbor restorana za večeranje uz miris mora, tik uz obalu. U samom rizortu bezbroj je aktivnosti koje privlače posjetioce i stvaraju onu dobro poznatu primorsku atmosferu na ulicama i trgovima – vinske večeri, karneval, koncerti, izložbe, modne revije i još mnogo toga.

Ono što je sigurno jeste da rizort ovih dana vrvi od života i dobre zabave i da polako, ali sigurno postaje sinonim za ljeto provedeno na pravi način u Crnoj Gori. To potvrđuje i činjenica da se veliki broj stranih gostiju vraća u rizort i po nekoliko puta, oduševljeni prirodom, luksuznim nekretninama i zavidnom ponudom sadržaja. Sa sigurnošću se može reći da Portonovi postaje veoma dobar ambasador Crne Gore u region i šire.

Za više informacija o stambenim jedinicama pišite na [email protected] ili saznajte više na našem sajtu.

Za rezervaciju smještaja pišite na [email protected] ili rezervišite smještaj online.

Za informacije o predstojećim događajima pišite na [email protected].

PR

Leave a Reply