ART ART_IZDVOJENO

VIDEO: Dado Topić pjeva, a Vlatko Stefanovski svira – samo za nju

Prvi put u karijeri muzički velikani Dado Topić i Vlatko Stefanovski ujedinili su snage i znanje.

Pjesma ,,Samo za nju”, za koju je stihove napisao Topić, a koju su komponovali Zoran Konević i Shidahar Solanki, jedna je od devet numera na nedavno objavljenom albumu ,,Plan B vol. 1.”, saopšteno je iz Fondacije Plan B.

– Protekle dvije godine su nas sve naučile da mogu doći i teža vremena kojima se moramo prilagoditi. Umjetnicima nije primjereno da miruju, dokle god imamo inspiraciju, kao što je i sa mnom slučaj, treba da stvaramo. Ovo je plemenita ideja koja mi se svidjela i zato sam napisao pjesmu koju sam zatim otpjevao u studiju Željka Nikolina u Osijeku. ,,Samo za nju” je lijepa balada kakve volim pjevati. Posebno mi je drago što je gitarske dionice odsvirao sjajni Stefanovski – rekao je Dado.

Zadovoljstvo nije krio ni Konević, idejni začetnik i osnivač Fondacije Plan B, čiji je cilj da bude na usluzi muzičarima nakon krize izazvane korona virusom.

– Teško je riječima opisati moje zadovoljstvo načinom na koji je Dado otpjevao našu pjesmu. Naš dragi i voljeni Dado nas decenijama oduševljava talentom i glasom koji je tako ugodan, a u isto vrijeme moćan – dodao je Konević.

Aranžman ove pjesme, kao i svih ostalih na albumu, potpisuje Vojislav Aralica.

Interesantan spot u režiji Suzane Lazić snimljen je u Pozorištu mladih u Banja Luci, a ljubavnu igru na poseban su način prikazali glumci u spotu, Helena Miljković i Milan Babić.

kud duga