ART SLAJDER

BOŽO BULATOVIĆ: Kakav bih ja bio pjesnik kad ne bih vjerovao u svoje pjesme

Crnogorski kantautor Božo Bulatović predstavio je danas spot za pjesmu ,,Ponekad” sa aktuelnog albuma ,,Trag karmina”. Božo kaže da očekuje da ova pjesma  da razlog publici  da potraže album „ Trag karmina“ i nađu još neke favorite koje će delegirati za sljedeće singlove. Na pitanje očekuje li uspjeh s ovom pjesmom, kaže:

-Kakav bih to bio pjesnik kad ne bih vjerovao u svoje pjesme, naravno da očekujem da ova pjesma još više zainteresuje i da razlog publici  da potraže moj album „ Trag karmina“ i nađu  i  oni neke favorite koje će ih delegirati za sljedeće singlove. Spot je radila ekipa video   produkcije “Lsolution“ jako ozbiljno i  direktor fotografije Ranko Razić i  montažer Aleksandar Aco Pejović  su ispunili sva moja očekivanja.

U objavljivanju singlova napravio je pauzu, pa pojašnjava:

-Za ovu pjesmu nijesam mogao tek tako da snimim spot trebala mi je lokacija koja može da  isprati  emociju pjesme, ali isto tako i  vrijeme koje ne radi baš na „prekidač“ …Trebalo mi je malo sunca, malo kiše… ali i  neko  ko može da iznese i na videu emociju a moja velika prijateljica i  jedna od naših najboljih glumica Branka Otašević  je to fenomenalno odradila.

Božo kaže da je zadovoljan prodajom albuma i da planira da ekranizuje još dvije-tri pjesme.

-Prije mjesec – dva sam dobio fotografiju iz Zagreba  iz izloga  CD shopa Croatia recordsa na zvaničnoj  listi prodaje TOP 40  album je je bio  na poziciji 11 što je odlično. Još nije završena promocija ovog albuma, planiram da ekranizujem bar još dvije-tri pjesme. Po isteku ovog ugovora nadam se da ću već imati spremne nove pjesme za sljedeći album koje već lagano odvajam, snimam u demo verziji i ostavljam u arhivi. Imam fenomenalnog saradnika aranžera Igora Perovića koji prati moje ideje i daje im finalnu  sliku-ističe Božo.

Na pitanje da li će i sljedeći album raditi sa Croatia recordsom kaže:

-Rano je o tome pričati, sad je bitno da ovaj album izgura to što može, da se za novi  naprave još bolje pjesme, pa kad dođe vrijeme logično je da ću  razgovarati i sa njima. Ali,  do tad  kako rekoh „Trag karmina“  je još nezavršen album sa promocijom, tako da se vrlo brzo  vidimo i čujemo sa novim singlom.

Video pogledajte OVDJE.

Mn.M.

kud duga