MODA PREPORUKA

PODGORICA: Kasting za Elite Model Look Montenegro u srijedu

Kasting za Elite Model Look 2022 Montenegro biće održan u Podgorici, u srijedu 15. juna od 12h do 14h u hotelu Ramada by Wyndham Podgorica, saopšteno je iz Models Inc. Beograda.

Ove godine agencija Elite Model Management obilježava 50 godina postojanja, a davne 1983. lansiran je izbor Elite Model Look.

Kroz dugu višedecenijsku istoriju otkriveni su najglamurozniji modeli svjetske modne scene: Sindi Kraford, Linda Evanđelista, Žizel Bunšen, Nataša Vojnović, Adrijana Lima, Marija Vujović, Koko Roša, Danijela Dimitrovska, Kendal Džener, Irina Đuranović, Monika Beluči, Antonina Petković…

Models Inc. Beograd ekskluzivni je organizator izbora Elite Model Look Crna Gora i Elite Model Look Srbija.

Models Inc. je jedinstvena agencija na prostoru bivše Jugoslavije, jer je vode supermodeli Danijela Dimitrovska Amidžić i Marija Vujović i jedan od prvih i najboljih modnih agenata na ovim prostorima Mirjana Udovičić.

Agencija je usmjerena na otkrivanje talentovanih mladih djevojaka i plasiranjem u najbolje svjetske agencije. Tim Models Inc.-a, vođen sopstvenim iskustvom, temeljno radi na pripremi i edukaciji djevojaka za internacionalnu modnu scenu.

– Pozivamo sve zainteresovane djevojke da nam se pridruže na kastingu i ostvare svoje snove. ,,Budi svoj, budi poseban, to je tvoja super moć da osvojiš svijet – poručuju organizatorke.

Svjetsko finale Elite Model Look 2022 se očekuje krajem avgusta.