ART PREPORUKA

CMC FESTIVAL: Nina Petković predstavlja numeru ,,Dišem” i album prvijenac

FOTO: Stefan Jovanović

Nakon što se prošlog ljeta prvi puta popela na scenu CMC festivala i pred publikom u Vodicama otpjevala svoj ljetni hit ,,Predugo”, Nina Petković sada je pripremila još jednu pravu pop poslasticu, saopšteno je iz njenog PR tima.
Naime, na ovogodišnjem CMC festivalu, koji se održava 10. i 11. juna, predstaviće se pjesmom „Dišem“.
– Radujem se što ću ponovo učestovati na festivalu. Prošle godine sam se prvi put pojavila sa novom pjesmom „Predugo“, koju sam ujedno i promovisala. Publika me je super prihvatila. Ove godine je još značajnije pojavljivanje na tom festivalu jer ću otpjevati „Dišem“ koja je prva numera na mom albumu prvjencu za nas „stariju djecu“ (smijeh), s obzirom na to da imam CD „Priče sa tavana“, namijenjen najmlađoj publici. Album će biti objavljen pod etiketom „Croatia Records“, tako da je okvirni plan da se promocija albuma održi u Vodicama u toku CMC festivala – rekla je Nina Petković.
Otkrila je da se album zove „Koraci“.
– Album se simbolično zove po prvoj pjesmi mog nekadašnjeg benda „Dan poslije“ i po tome što nas koraci vode kroz život – naglasila je ona.
Nina je ovom pjesmom ostvarila internacionalnu saradnju sa vrhunskim autorima – Michael James Down napisao je muziku, Nina tekst, dok je za sjajan aranžman zaslužan Jonas Gladnikoff.

kud duga