HOROSKOP

Prognoza za period od 14. do 21. marta

OVAN

Planeta Mars, planeta koja vlada vašim znakom, još  uvijek je u lošem kosmičkom položaju, pa ste još  uvijek skloni da se ponašate neadekvatno, na momente agresivno i  neprimjereno. Čini vam se da biste više postigli ukoliko se ponašate tajanstveno, a u ekstremnim slučajevima dvolično. Pokušaj da prevarite ili obmanete važnu osobu, može da se završi neprijatnim otkrivanjem istine, pa i skandalom. Pazite šta radite. Emotivno, slituacija je slična, prošlost vas sustiže,  a otkrivanje zataškanih događaja i situacija može rezultirati raskidom ili odvajanjem.  Da bi smirili dragu osobu, spremni ste na nove korake  i obećanja.

Zdravlje-nervoza.

BIK

Ova sedmica donosi vam bolje raspoloženje, veće samopouzdanje, a bolesnima poboljšanje zdravlja. Ipak, nažalost, u ovoj sedmici prisutni su loši planetarni uticaji koji donose nestabilnost i na poslovnom i na emotivnom planu.  Stari problemi ili stare nesuglasice prijete da osujete ono što ste dosad postigli, pa je potrebno ostati pribran i ne žuriti sa odlukama  i zaključcima. Ukoliko vršite pritisak na važnu osobu protiv njene volje ,  može se desiti da dođe do naglog nepovoljnog preokreta. Na ljubavnom planu predstoji vam mirna sedmica, bez događaja.

Zdravlje-dobro.

BLIZANCI

Na poslovnom planu skloni ste da odugovlačite   i odlažete akciju, samouvjereno  ubijeđeni da ispravno razmišljate. Ne bi bilo loše da se preispitate,  i razgovarate sa kompetentnom ili važnom osobom. Akcija preduzeta u posljednjem momentu ipak može donijeti boljitak ukoliko  pristanete na manje od željenog. Emotivno, odnosi sa dragom osobom su napeti zbog starih nesporazuma ili povreda. Pokušaj prevazilaženja ili pomirenja donosi još komplikovaniju i  težu situaciju nego što je bila. Poniznošću, prilagođavanjem i prihvatanjem uslova drage osobe, možete popraviti vaš  odnos.

Zdravlje-bez promjena.

RAK

Nezgodni planetarni uticaji u ovoj sedmici su nešto blaži prema vama, jer vas čuva i štiti Jupiter, planeta sreće koja boravi u vašem znaku. Poslovno, iznenadna novonastala situacija primorava vas da iz korijena mijenjate svoje dosadašnje ciljeve i planove  i prihvatite uslove koji vam nijesu po volji. Pokušaj prevare ili zataškavanja, završava se nepovoljno. Na ljubavnom planu pripremite se na napetost  i neusklađenost zbog starih problema ili miješanja osobe koja se već  ranije miješala u vaš odnos (član porodice). Istina koja bude izrečena može vas neprijatno iznenaditi. Opraštanjem  i velikodušnošću prevazići ćete problem.

Zdravlje-moguća prehlada.

LAV

Čini vam se da vas niko neće prozivati ili uhvatiti u “zabušavanju”  i preskakanju svojih obaveza i dužnosti, ali nije tako. Čitav niz komplikacija, neusklađenosti, pa čak  i sukoba, proističe iz vaše pretjerane samouvjerenosti. Osoba sa kojom bi trebalo da sarađujete ukazuje na neophodnost prevazilaženja starih prepreka i ukoliko se ne prihvatite rešavanja, kompletan projekat ili plan, može propasti. Emotivno, situacija je slična. Draga osoba je netolerantna na vaše mane, a vi nijeste spremni na prilagođavanje i popuštanje, a dovoljno bi bilo vaše obećanje da umiri i stabilizuje vaše odnose. Slobodni se upuštaju u kritičnu i neprijatnu avanturu.

Zdravlje-čuvajte se prehlade.

DJEVICA

Iako vam se čini da ste racionalni  i da situaciju vidite jasno, planete ukazuju da ste skloni subjektivnom procjenjivanju i prevelikom oslanjanju na osobu čiji je jedini cilj samoveličanje  i dominacija. Neočekivane prepreke ponovo ometaju vaše planove,  a pokušaj kolege ili saradnika da vas uvuče u svoj “lov  u mutnom” najbolje je da ignorišete. Određena vrsta žrtve ili plaćanja, dovešće situaciju u red. Sa dragom osobom je moguća napetost i to prvenstveno oko trošenja i finansijskih neusaglašenosti. Mir je moguć  jedino vašim popuštanjem. Slobodni ponovo odbacuju osobu iz prošlosti, opravdano.

Zdravlje-dobro.

VAGA

Evo lijepih vijesti za osobe rođene  u znaku Vage,  a naročito ukoliko ste ovaj podznak. Ova sedmica unosi vam u život radost, ljepotu, naklonost drugih ljudi, a slobodnim Vagama može da se desi nova ljubav. Svakako, u narednih mjesec dana zračite dodatnim šarmom koji neće ostati neprimijećen. U ovoj sedmici osoba  iz prošlosti će takođe pokušati da obnovi ljubav sa vama i ponovo pogriješiti.  Sa postojećim partnerom potrebno je više diplomatije i takta, ispoljava nervozu i netolerantnost. Poslovno, iskoristite priliku koja vam se ponovo nudi.

Zdravlje-bez promjena, osjećate se dobro.

ŠKORPIJA

Iako je vaša planeta Mars još  uvijek u lošem kosmičkom položaju, pa je i vaša sklonost ka pogrešno usmjerenim akcijama prisutna, ipak, ova sedmice donosi neke dobre prilike i  mogućnosti, naročito poslovne. Osoba koja povremeno ulazi i izlazi iz vašeg života, predložiće vam dobru poslovnu ponudu, doduše opet na određeno vrijeme, ali vam   donosi uspjeh  i napredak. Emotivno, pokušaj prevazilaženja starih nesporazuma ili starih problema još  više produbljuje neslaganje, pa je moguć  raskid ili razdvajanje. Slobodni mogu prihvatiti avanturu sa starom simpatijom, i pokajati se zbog toga.

Zdravlje-prehlada.

STRIJELAC

Iako je opšta situacija nepovoljna i loša za većinu znakova, vi se možete izvući i izbjeći neprijatnosti  i sukobe ukoliko se prihvatite odgovornosti i obaveza koje ste neko vrijeme zanemarivali, i zbog spleta okolnosti nijeste rješavali. Ipak,  bar jedan saradnik odustaje od zajedničkog cilja, što vam stvara dodatne komplikacije. Finansijska šteta ili plaćanje više od očekivanog, rješava problem. Emotivno,  osoba iz prošlosti se miješa u vaš ljubavni život i donosi vam sukobe  i napetost. Većina Strijelčeva će ispravno zaključiti da je mjesto za osobu iz prošlosti  i dalje   prošlost  i prekinuti odnose. Planirano putovanje se malo odlaže.

Zdravlje-dobro.

JARAC

Nijeste ni vi uvijek aktivni  i vrijedni. Dođu dani kada zabušavate i  prepuštate odgovornosti drugima, ali u ovoj sedmici je najbolje da se ne oslanjate na druge, već  da sami zasučete rukave  i prihvatite se obaveza. Naime, neočekivani splet okolnosti i neznanje drugih u rješavanju dosadašnjih prepreka može rezultirati ozbiljnim zastojem ili čak prekidom dosadašnjih planova. Uzmite  stvar u svoje ruke i kao i uvijek, čvrsto se držite provjerenih vrijednosti.  Emotivno, nažalost i ovdje je prisutna napetost. Miješanje drugih ljudi, naročito “dobronamjernih” prijatelja  i ukucćna stvara komešanje u vašoj ljubavnoj vezi.

Zdravlje-bez promjena.

VODOLIJA

Nervoza i  netolerancija se uvlači u vas u ovoj sedmici.  Neočekivano obnavljanje stare prepreke za koju ste mislili da je odavno iza vas, nedostatak saradnje ili podrške na koju ste inače navikli ili očekivali i  nezainteresovanost ili lijenjost saradnika, dodatno otežava vaš položaj. Izbjegnite “lov u mutnom” ma kako primamljivo izgledao  i stoički izdržite nepovoljni talas ne mijenjajući mnogo dosadašnje ciljeve. Emotivno, draga osoba je željna zabave, provoda  i druženja sa drugim ljudima. Neprijatno će vas iznenaditi udvaranje prijatelja,  da čak možete prekinuti dosadašnje prijateljstvoZdravlje-nervoza.

RIBE

Samouvjerenost nije vaša osobina, ali u novonastaloj situaciji  vam se čini da vi najbolje znate rješenje  i da od vas zavisi ishod. Donekle ste u pravu,  pa pazite šta radite. Ukoliko ste istrajni u dosadašnjim ciljevima, iznenada će se ukazati povoljno rješenje, doduše uz manju materijalnu štetu, ali ipak rješenje. One Ribe koje se predomisle i zauzmu novi stav, mogu očekivati nepovoljnosti  i prepreku. Na ljubavnom planu odgovara vam (u ovom periodu) opuštena i nekonvencionalna veza, ali previše slobode može da skodi. Slobodnim Ribama  najbolje je da ne kvarite prijateljstvo udvaranjem, jer ćete se kajati.

Zdravlje-bez promjena.