PREPORUKA SPORT

,,TI SI NAŠA PRVA LJUBAV, CRNA GORO VOLIM TE”: Navijači dočekali rukometaše u Tivtu

Foto: J. Terzić/D. Malidžan

Vjerni navijači naših reprezentacija dočekali su jutros u Tivtu rukometaše Crne Gore, nakon nastupa na Evropskom prvenstvu, piše portal Pobjeda.me.

Naši rukometaši su na šampionatu kontinenta, na kom su ostvarili 11. mjesto, izdanjima i požrtvovanjem zaslužili poštovanje i divljenje Crnogoraca u danima za nama.

Foto: J. Terzić/D. Malidžan

Ekspedicija reprezentacije je oko 9:50 sati sletjela na Aerodrom Tivat. Ispred terminala je oko 100 crnogorskih navijača.

Foto: Dragan Popadić/Radio Tivat

Dolazak reprezentativaca u domovinu ispraćen je radosnom pjesmom ,,Ti si naša prva ljubav, Crna Goro volim te” i skandiranjem ,,E viva Montenegro”.

Okupljenim navijačima se u ime nacionalnog tima zahvalio kapiten Vasko Ševaljević.

Foto: Dragan Popadić/Radio Tivat

Prethodno, juče je Facebook stranica Slobodna Crna Gora pozvala navijače da se u što većem broju okupe ispred terminala Aerodroma Tivat, kako bi dočekali naše ,,zlatne lavove”.

– Za svu radost koju su nam priredili, za ponos koji su iskazali pjevajući himnu i braneći dres s crnogorskim grbom, zaslužili su da ih dočekamo na aerodromu s velikim aplauzom – pisalo je u objavi te Facebook stranice.

Plasman Crne Gore na 11. mjesto na šampionatu Evrope je najbolji rezultat muške rukometne selekcije od nezavisnosti naše zemlje.

Izvor: pobjeda.me