ART PREPORUKA

VIDEO: Marko Louis objavio spot i pjesmu ,,Dude”

Foto: Live Production

Nema više čekanja – srbijanski muzičar Marko Louis upravo je zvanično predstavio novu numeru i spot ,,Dude”, a projekat je dostupan na svim striming servisima. Riječ je o numeri koja će krasiti album sa pjesmama koje su inspirisane muzikom iz filma ,,Nečista krv – Greh predaka” (Bad Blood), koji će danas zabilježiti premijeru na Netfliksu.

Muziku i aranžman potpisuju zajedno Aleksandar Ranđelović i Marko Louis, inspirisani tradicionalnom pjesmom ,,Dude mori, dude”, a tekst refrena je napisala Maja Radivojević, saopšteno je iz kompanije Mascom, koja je u saradnji sa kompanijom Tin Drum Music sa oduševljenjem započela saradnju sa produkcijom ,,This and That Productions” na realizaciji albuma.

Marko Louis nije skrivao zadovoljstvo jer je dio projekta.

– Pjesma ,,Dude” je jedna od najljepših koje sam do sada otpjevao… Naježim se kada poslije melanholične strofe eksplodira emotivan refren. Bio je veliki izazov raditi na ovoj pjesmi. Zadovoljstvo mi je da sam sarađivao sa kompozitorom Ranđelovićem, koji je autor originalne muzike za pomenuti film – istakao je Marko Louis.

Pjesmu prati spot u kom je izvođenje numere u rustičnom enterijeru prožeto kadrovima iz filma, a potpisuje ga mladi reditelj Rennè Miskolci, poznat po radovima za bendove kao što su Prti Bee Gee, Bad Copy, Kanda Kodža i Nebojša.

kud duga