DRUŠTVO PREPORUKA

PODGORICA: Počela adaptacija garaže u Ulici Novaka Miloševa

Foto: PG Biro

Gradsko preduzeće Parking servis d.o.o počelo je radove na adaptaciji garaže u Ulici Novaka Miloševa, saopšteno je iz PG Biroa.

Tokom adaptacije izvodiće se pripremni radovi, građevinsko-zanatski radovi, nakon čega će se pristupiti radovima na atmosferskoj kanalizaciji, kao i električnim radovima. Pored toga, biće urađena nova vertikalna i horizontalna signalizacija, kao i ugrađen saobraćajna oprema. Garaža u Ulici Novaka Miloševa prostire se na 3.000 m2, na četiri nivoa i posjeduje 97 parking mjesta.

Radovi na adaptaciji trajaće mjesec, a izvođač radova je firma Eurozox. Mjesečni pretplatnici koji koriste ovu garažu će tokom izdvođenja radova biti preusmjereni na druga parking mjesta.

Podsjećamo, pored toga planirano je da se obezbijedi više od hiljadu novih besplatnih parking mjesta u glavnom gradu do kraja godine, čime će se u značajnoj mjeri riješiti problem saobraćaja u mirovanju.

– Gradsko preduzeće Parking servis d.o.o ovakvim i sličnim aktivnostima nastaviće da unapređuje i modernizuje parking prostore na teritoriji Podgorice – zaključuje se u saopštenju PG Biroa.