DRUŠTVO SLAJDER

SPLENDID U SKLADU S MJERAMA ORGANIZOVAO DOČEK: Gosti slavili uz koncert Harisa Džinovića

U najvećem luks rizortu na Budvanskoj rivijeri – hotelu Splendid Conference&Spa Resort5*  nešto manje od 350 gostiju gostiju na koncertu Harisa Džinovića slavilo je doček  Nove godine.To je bio broj mjesta za koje je uprava hotela procijenila ,da u sali koja je godinama unazad primala trostruko više gostiju, bezbjedno za slavlje. Srazmjerno površini sale svakom gostu omogućen je propisani prostor, a za stolovima je sjedjelo najviše četvoro.

Rizort koji je među prvima dobio oznaku SAFE TRAVELS Svjetskog savjeta za turizam i putovanja (WTTC), odgovorio je zahtjevnom zadatku koje su nametnule u posljednji čas pooštrene mjere prilagodivši ih gostima tako da uživaju u većem prostoru i na bezbjednom rastojanju uz besprijekorne tehnike posluženja hrane I pića. U to su se uvjerile i brojne inspekcijske ekipe koje su tokom večeri kontrolisale da li se poštuju propisane mjere zaštite.

-Nova pravila –novi koncept usluge koji se mijenja iz trena u tren. Zaštiti zdravlja smo od početka pandemije podredili sve, pa  i profit naravno. Žao nam je što svi gosti hotela koji su to željeli nisu mogli da obezbijede svoje mjesto u sali, ali naišli smo na njihovo razumijevanje. Naime na  doček su mogli samo oni koji odsijedaju u hotelu. Bilo je mnogo više gostiju koji su odsjeli u hotelu I drago nam je što zbog toga nisu odustali od prazničnog odmora u Splendidu. Doduše  prodaju smjrštajnih kapaciteta smo ograničili na 75 odsto od ukupnog broja. Sve su prodate i nismo imali nijednu otkazanu rezervaciju-kazala je PR manadžerka hotelske grupe Montenegro stars, Maja Vukićević.

Koliko god je publika bila željna provoda, ni izvođačima ništa manje nije nedostajao povod za provod sa fanovima.

-Neobično vrijeme, još neobičnii koncerti ali važno je da smo ga održali i nadam se  zdravi ušli u Novu godinu i da tako ostane. Drago mi je što su se gosti opustili i uživali. Jasno je po reakcijama koliko su ljudi iscrpljeni svom ovom covid psihozom i željni bezbrižnog provoda pa makar i na nekoliko sati kao ovog puta. Ali … nemamo mnogo izbora, bar dok se ne završi svekazao je Haris Džinović vidno zadovoljan reakcijom publike.

Jedino na što korona nije uticala je to da je i ove godine – bečićki rizort  najtraženije odmorište tokom novogodišnjih praznika za goste iz susjedstva. Najviše gostiju doputovalo je iz Albanije, Srbije, Makedonije, Hrvatske. Turci i Rusi bili su najbrojniji inostrani gosti.

This slideshow requires JavaScript.

Mn. M.

Foto: B. Šekularac