MAGAZIN SLAJDER

HOTEL PALAS: Novogodišnje slavlje uz Severinu i Tropiko bend

Nakon godinu pauze zbog pandemije koronavirusa, Hotelska grupa Budvanska rivijera organizovala je sinoć svečani doček Nove godine u hotelu Palas u Petrovcu.
Goste hotela zabavljali su Severina i Tropiko bend, a Budvanska rivijera i hotel Palas su se još jednom pokazali kao izvanredni domaćini i organizatori i više nego odlične atmosfere, piše Mediabiro.tv.
PR i marketing menadžerka HG Budvanska rivijera Jelena Kaluđerović kazala je da su, kao i svih prethodnih 14 godina, pripremili atraktivan program jubilarnog, 15. izdanja svečanog dočeka Nove godine u hotelu Palas.
– Večeras, u ovoj najluđoj noći, nastupaju Hua Hua Bend, Tropiko bend i Severina. Ovo je jedan lijep ambijent i način da se uđe u 2022. godinu – kazala je Kaluđerović.
U HG Budvanskoj rivijeri očekuju da će ova sezona biti još bolja nego prethodna.
– Sadašnja kretanja na turističkom tržištu pokazuju da ima interesovanja, tako da već možemo biti optimistični kada je ova godina u pitanju – rekla je Kaluđerović.
Ona je napomenula i da su aktelne mjere nanijele veliku štetu privrednim subjektima koji su organizovali doček Nove godine.
– Zdravlje građana je svakako na prvom mjestu, ali su mjere mogle biti donijete ranije, kako bi se onda mogli drugačije organizovati – kazala je Kaluđerović.
Aleksandar Cvetković, pjevač grupe Tropiko bend, nakon nastupa je kazao da mu čini veliko zadovoljstvo i čast što je pozvan da u novogodišnjoj noći nastupa u hotelu Palas.
– Vrlo sam srećan zbog ovog poziva, jer ja Palas jako volim i često ovdje i ljetujem. Crnogoska publika je divna i ovdje se uvijek lijepo provodimo – naveo je Cvetković.

Izvor: mediabiro.tv