PREPORUKA SPORT

PODGORICA: Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada objavio Vodič kroz sport

Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada objavio je ,,Vodič kroz sport” u kojem je prikazano sve ono što je Glavni grad u prethodnom periodu uradio i sve što u kontinuitetu radi, kada je u pitanju razvoj sporta u našem gradu.
– U publikaciji su predstavljeni sportski klubovi pod okriljem Glavnog grada, svi objekti kojima rukovodi naše privredno društvo ,,Sportski objekti”d.o.o. kao i ulaganja u sportsku infrastrukturu, zahvaljujući kojima je Podgorica dobila brojne savremene sportske sadržaje. Takođe, u godini na izmaku, uprkos izazovima realizovane su važne sportske manifestacije i međunarodni događaji na koje smo ponosni, a prisjetili smo se svih usješnih sportisa Podgorice, koji su našli posebno mjesto u ovoj publikaciji – navodi se u saopštenju Sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada.
Kako je kraj godine uvijek prilika da se sumiraju rezultati, Sekretarijat za kulturu i sport je pripremio i desetominutni film u kojem je prikazana sportska 2021. godina.
Vodič možete pogledati na linku https://issuu.com/adishare/docs/vodic a možete ga pronaći i na Pazaru (kućica Turističke organizacije Podgorice), kao i u prostorijama Sekretarijata za kulturu i sport i privrednog društva Sportski objekti.