MODA PREPORUKA

MODNA KOMORA CRNE GORE: Make Up days ovog vikenda u Delti

Modna komora Crne Gore u saradnji sa šoping-molom Delta City, organizuje 10. i 11. decembra od 10 do 22 sata Delta City Make Up days.
Sajam šminke ima za cilj promociju beauty brendova i profesionalaca u oblasti make up-a.
– Ove djelatnosti su tokom pandemije bile među najugroženijim i ovo je prilika da putem medija i samog dešavanja podsjetimo sve da su i dalje veoma aktivni, a naročito jer se bliže praznici. Ovaj događaj namijenjen je popularnim make up proizvodima, što posebno raduje pripadnice ljepšeg pola, koje sve više ulažu u kvalitetnu šminku i šminkanje, što je naročito vidljivo u posebnim prilikama, kao što su proslave, vjenčanja, maturske večeri, ali i društvene mreže uopšte – kažu u Modnoj komori Crne Gore.
U Crnoj Gori, ističu, postoji znatan broj zastupnika svjetskih brendova iz oblasti šminkanja koji će tokom manifestacije imati priliku da se predstave u najpopularnijem šoping molu u Crnoj Gori.
– Na događaju će biti prikazani najpoznatiji svjetski make up brendovi, ali i noviteti iz kozmetičke industrije. Posjetioci će imati priliku da testiraju šminku uz pomoć najboljih domaćih i regionalnih šminkera. Svaki brend imaće samostalnu promociju svojih proizvoda, uz pojedinačne prezentacije. Osim brojnih promocija i prezentacija, za sve posjetioce biće pripremljen interesantan program, uz gostujeće umjetnike, ali i poznate ličnosti iz različitih sfera javnog djelovanja, kao i pokloni iznenađenja i popusti za sve posjetioce na pojedine artikle do 50 odsto – navodi se u saopštenju Modne komore Crne Gore.