MAGAZIN PREPORUKA

TAJLANDSKA MASAŽA U HOTELU PALAS: Jedinstven doživljaj Istoka na Jadranskom moru

Hotel Palas po prvi put nudi jedinstven i nezaboravan doživljaj Istoka na Jadranskom moru. U svojoj bogatoj ponudi wellness & spa centra, u hotelu Palas od sada možete da uživate i u tajlandskoj masaži.
Metodama starim hiljadama godina i drevnim terapeutskim vještinama, tajlandskom masažom povratićete energiju, osloboditi se stresa, napetosti i iscrpljenosti. Tradicionalna tajlandska masaža vodi porijeklo iz Indije, gdje je počela njena upotreba još prije 25 vjekova. Budistički monasi u hramovima su je čuvali i usavršavali pod uticajem drugih istočnih kultura, naročito tradicionalne kineske i tibetanske medicine. Tajlandska masaža je tako postala najkompleksniji iscjeljiteljski sistem, a uvrštena je na prestižnu listu UNESCO svjetske kulturne baštine.
Kao holistička terapija koja čovjekovu fizičku, emotivnu i duhovnu prirodu posmatra kao jedno, bazirana je na teoriji energetskih kanala koji prolaze duž cijelog tijela i povezuju sve tjelesne sisteme i organe. Dobrobit tajlandske masaže je dovesti tijelo, um i duh u stanje ravnoteže i harmonije koja je važna za samoiscjeljenje.
U wellness & spa centru hotela Palas takođe možete naći i druge vrste masaža poput masaža za trudnice, masaže stopala, masaže leđa, vrata, glave i dlanova, masaže vulkanskim kamenjem. Gostima su takođe na raspolaganju i ostali tretmani za njegu kože i tijela.
Osim masažnog centra, wellness & spa hotela Palas posjeduje zatvoreni bazen, dvije saune, đakuzi, tursko kupatilo, tuševe doživljaja i teretanu. Ponedjeljkom i srijedom najmlađi gosti mogu da pohađaju školu plivanja. Više informacija o ponudi wellness & spa centra možete dobiti na telefon: +382 68 820 773

This slideshow requires JavaScript.