ART PREPORUKA

BUDVA: Gibonni zvijezda novogodišnje noći

Foto: Boris Šekularac/MNE magazin

Zlatan Stipišić Gibonni će uvesti budvansku publiku u Novu 2022. godinu na još jednom spektakularnom dočeku koji na glavnom gradskom trgu organizuje Turistička organizacija opštine Budva, saopšteno je iz TO Budva.

– Trodnevni program koji će započeti 30. decembra nastao je nakon višemjesečnih pregovora sa nekim od najvećih muzičkih zvijezda iz regiona i na naše zadovoljstvo možemo najaviti da će brojni koncerti, i ovoga puta, predstaviti Budvu kao prestižnu novogodišnju destinaciju, koja zahvaljujući svom muzičkom programu i odličnoj ponudi naših hotelijera, privlači na desetine hiljada turista sa prostora bivše Jugoslavije – istakla je Maja Liješević, direktorka Turističke organizacije opštine Budva.

Pored Gibonnija, u okviru novogodišnjeg programa na trgu ispred Starog grada će nastupiti Lepa Brena i mnogi drugi, a biće organizovani i programi za djecu.
Cjelokupan program će biti organizovan u skladu sa aktuelnim epidemiološkim mjerama i svim preporukama Instituta za javno zdravlje Crne Gore.

Opširnije o cjelokupnoj organizaciji predstavnici crnogorske javnosti će saznati sjutra, nakon konferencije za novinare, koja je planirana da se održi zajedno sa predstavnicima hotelske privrede.