DRUŠTVO PREPORUKA

HG BUDVANSKA RIVIJERA: Jelena Kaluđerović među najuspješnijim liderima Jugoistočne Evrope

Sinoć su u Istanbulu dodijeljene nagrade Business Elite's Awards “40 under 40”,  gdje je Jelena Kaluđerović, menadžerka za odnose s javnošću Hotelske grupe “Budvanska rivijera”, uvrštena među 40 najuspješnijih lidera Jugoistočne Evrope ispod 40 godina.  Voditelj ceremonije bio poznati turski glumac i interpretator Yusuf Emini.

-Nije mala stvar biti među najuspješnijim menadžerima jugoistočne Evrope ispod 40 godina, ali je veliki motiv za dalje pobjede, izazove, i sve one lijepe momente koje doživljavate kada svoj posao od srca volite i u njemu uživate-kazala je Jelena.

 Takođe ističe da je jako ponosna što je imala čast i priliku da predstavlja najveću crnogorsku hotelsku kompaniju kao i svoju Crnu Goru na jednom prestižnom događaju kakav je Business Elite Award.

Nagrade Business Elite Awards zaštitni su znak Global Top Brand Awards-a, ustanovljenih 1985. godine u Torontu, Kanada, a imaju za cilj da identifikuju izvrsne pojedince širom svijeta koji se izdvajaju svojim angažovanjem i profesionalnim uspjesima.

Mn.M.

Leave a Reply