DRUŠTVO PREPORUKA

PORTO MONTENEGRO: Dobrotvorna regata u Jahting klubu 18. septembra

 

Porto Montenegro Jahting Klub će 18. septembra, u saradnji sa kompanijom Dnevni čarter, organizovati dobrotvornu regatu u cilju skupljanja pomoći za Crveni Krst Tivat. Sakupljena sredstva su prevashodno namijenjena ugroženim porodicama kojih je u ovom trenutku preko 160 u opštini Tivat.

Regata će se održati u tivatskom dijelu zaliva, s trajanjem od 12:00h do 16:00h. Takmičiće se 8 timova na J70 jedrilicama koje čine flotu Jahting kluba Porto Montenegra. Cijena učešća za članove Jahting kluba je 80€ po timu, dok je cijena za ostale učesnike 100€ po timu. Prihodi od regate namijenjeni su donaciji Crvenom krstu.

Osim učešća na regati, svi koji žele pomoći mogu donirati novac ili konkretne stvari kao što su odjeća, sredstva za higijenu i hrana, u prostorijama Jedriličarskog kluba Doma Vojske u četvrtak, 16. i petak 17. septembra u periodu od 10h do 13h.

Iz Crvenog krsta preporučuju donaciju sljedećih proizvoda:

 

–          Tjestenina (makarone, špagete) –          Šećer, so, ulje, brašno, pirinač
–          Palenta –          Keks (plazma, petit)
–          Paradajz sos (bilo koja vrsta) –          Supe u kesici
–          Eurokrem –          Prašak za veš, deterdžent za suđe
–          Pasta za zube, šamponi, kupke –          Pelene za djecu

Nakon završetka regate, na katamaranu Tahiti organizuje se dodijela nagrada za učesnike, nakon koje slijedi vožnja zalivom u trajanju od dva sata. Dodjela nagrada i tura zalivom su otvoreni za javnost, te stoga, svi koji žele da iskoriste dan na najbolji način i spoje lijepo i korisno, mogu da kupe ulaznice, svi prihodi su donacija Crvenom krstu. Cijena ulaznice za članove jahting kluba je 20€, dok je za one koji nisu članovi 25€.  

Za sve dalje informacije, pišite na [email protected].

 

 

Leave a Reply