MAGAZIN PREPORUKA Uncategorized

NAGRADNA IGRA HIPOTEKARNE BANKE: Deset godina Premium programa-,,Plaćaj i vozi Premium”

Jedan od najpopularnijih programa u bankarskom sektoru u Crnoj Gori, Premium program Hipotekarne banke i Crnogorskog telekoma, već deset godina donosi velike povoljnosti crnogorskim građanima. U cilju obilježavanja deset godina uspješne saradnje na ovom projektu, kao i zahvalnosti svim korisnicima ovog programa i popularne Premium kartice, Hipotekarna banka u saradnji sa kompanijom Mastercard organizuje nagradnu igru za korisnike Premium Mastercard kartica pod nazivom „Plaćaj i vozi Premium”.

           

Nagradna igra će trajati od 10. septembra do 10. oktobra 2021. godine, a pravo učešća imaju svi klijenti, korisnici Premium Mastercard kartica Hipotekarne banke i Crnogorskog telekoma koji u periodu od 10. septembra do 10. oktobra budu koristili Premium Mastercard karticu za plaćanje na POS terminalima u zemlji i inostranstvu ili za plaćanje putem interneta, uz uslov da je minimalni iznos transakcije/plaćanja 10 eura.

 

Obezbijeđen je bogat nagradni fond, uz atraktivnu glavnu nagradu, automobil Renault Captur, i preko 150  nagrada/vaučera i to: 

  • 5 vaučera u vrijednosti od po 400,00€ za trgovinu telefona u Crnogorskom Telekomu,
  • 14 vaučera u vrijednosti od po 200,00€ za trgovinu u prodavnicama OKOV,
  • 14 vaučera u vrijednosti od po 200,00€ za trgovinu u prodavnicama Tehnomax,
  • 14 vaučera u vrijednosti od po 200,00€ za trgovinu u prodavnicama: Petit Bateau 5 vaučera, Penny Black 4 vaučera i Zegna 5 vaučera,
  • 14 vaučera u vrijednosti od po 200,00€ za trgovinu u prodavnicama Sport Vision,
  • 14 vaučera u vrijednosti od po 200,00€ za trgovinu u prodavnicama Kidsland,
  • 7 vaučera u vrijednosti od po 400,00€ za trgovinu u salonu namještaja Namos Dajković,
  • 14 vaučera u vrijednosti od po 200,00€ za trgovinu u prodavnicama Tenero Fashion,
  • 28 vaučera u vrijednosti od po 100,00€ za trgovinu u parfimerijama Bar Kod Shop i
  • 28 vaučera u vrijednosti od po 100,00€ za trgovinu u prodavnicama VOLI.

 

Nikola Špadijer, izvršni direktor Hipotekarne banke za poslovanje sa fizičkim licima, povodom desetogodišnjice Premium programa naglasio je: ‘’Konstatan rast, iz godine u godinu, zadovoljnih korisnika Mastercard Premium programa, koji je postao najpopularniji program ove vrste u Crnoj Gori, najbolji je pokazatelj da smo, zajedno sa našim partnerima, prethodnih deset godina bili istinski posvećeni našim korisnicima. Samo u prethodnih šest godina broj korisnika programa se povećao dva i po puta – sa oko 14 na skoro 40 hiljada korisnika. U tom periodu gotovo se udvostručio i broj partnera – od njih 300 sa 900 prodajnih mjesta iz 2015. došli smo do blizu 600 partnera sa preko 2.000 prodajnih mjesta. Program smo stalno nadograđivali, poštujući potrebe i želje naših klijenata, unapređujući korisničko iskustvo, pa je danas Premium kartica platna kartica sa najviše povoljnosti na bankarskom tržištu Crne Gore, kojom se uz popuste do 30 odsto i do 24 rate može trgovati na preko 2000 lokacija u Crnoj Gori. Premium kartica svojim korisnicima nudi izbor čak 2 od ponuđena 4 osiguranja, a omogućava i dodatno iskustvo koje nudi Mastercard platinum platforma. I u narednom periodu, zajedno sa partnerima, nastavićemo da kroz inovacije unapređujemo ovaj program’’.

Jelena Ristić, direktorka za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine u kompaniji Mastercard, takođe je iskazala zadovoljstvo učešćem Mastercarda u Premium programu: „Kada smo krajem prošle godine predstavili novu Premium Mastercard karticu kao deo prepoznatljivog PREMIUM programa Hipotekarne banke, korisnicima smo dali priliku da uživaju u prednostima koje samo Mastercard Platinum portfolio pruža, od besplatnog pristupa biznis klubovima na aerodromima do uživanja u nezaboravnim iskustvima u okviru Priceless Cities programa. Ovom nagradnom igrom želimo da se zahvalimo korisnicima koji su u Premium Mastercard kartici prepoznali idealnog partnera za svoje svakodnevne trgovačke aktivnosti, a verujemo da će atraktivni nagradni fond podstaći i neke nove korisnike da se uvere u brzinu, sigurnost i praktičnost kartičnih plaćanja uvek i svuda.“

Određivanje dobitnika vrši se slučajnim izborom imena vlasnika Premium Mastercard kartice Hipotekarne banke, pomoću softvera specijalno dizajniranog za ovu priliku.

Svi detalji o nagradnoj igri mogu se pogledati u Pravilima nagradne igre na www.hb.co.me ili www.premiumprogram.me .