PREPORUKA SPORT

FK BUDUĆNOST: Nedović je novi trener

Aleksandar Nedović (foto: UEFA)

Aleksandar Nedović novi je trener Budućnosti, saopšteno je večeras iz tog fudbalskog kluba.
– Fudbalski klub Budućnost obavještava javnost da se sporazumno i prijateljski rastao sa šefom stručnog štaba Mladenom Milinkovićem i Andrijom Delibašićem. Milinković je za nepune dvije godine sa našim klubom osvojio tri trofeja (dvije titule, jedan Kup), dok je Delibašić kao pomoćnik za nepune tri godine učestvovao u osvajanju četiri pehara (dvije titule, dva Kupa) – te lijepe stvari ne može da ospori ni bolan oproštaj od Evrope – kažu iz FK Budućnost.
Na sastanku unutar kluba je odlučeno da novi trener „plavih“ bude Aleksandar Nedović, koji će sa svojim pomoćnikom Miletom Radulovićem preuzeti ekipu u ponedjeljak. Takođe, na sastanku koji je održan večeras u prostorijama kluba, rebalansom budžeta je smanjena plata jednom dijelu igrača.

– Naša Budućnost sjutra od 20.00 sati igra protiv Mornara pod Goricom u okviru 2. kola domaćeg šampionata, a ekipu će voditi kondicioni trener Nikola Vukčević i trener golmana Božidar Vuksanović. Na kraju, klub i predsjednik Veselin Mijač se još jednom zahvaljuju Milinkoviću i Delibašiću na predanom radu, istorijskom uspjehu osvajanjem duple krune prethodne sezone i svim mogućim rekordima i želi im sve najbolje u nastavku karijere – ističu iz FK Budućnost.

B.R.