PREPORUKA SPORT

BUDUĆNOST VOLLEY: Đorđe Jovović produžio ugovor

Član odbojkaškog kluba Budućnost Volley, Đorđe Jovović, produžio je ugovor za narednu sezonu.

Interesovanje za talentovanog odbojkaša iskazali su i klubovi van Crne Gore, ali je Đorđe nakon razmatranja svih ponuda, kako vjeruje, donio najbolju odluku u ovom trenutku, kako po pitanju njegovog daljeg sportskog napredovanja tako i po pitanju nastavka studija.

-Predhodna godina, iako je donijela mnogo izazova, ipak je pokazala da se dobrim i marljivim radom, kako nas igrača tako i stručnog tima i uprave, svi ti izazovi mogu savladati. Smatram da se rezultatima koje je ovaj mladi tim ostvario mogu ponositi i uprava i glavni grad, a i naravno naši navijači – kazao je Jovović.

On se nada da će naredna sezona u klupskom takmičenju donijeti jos veći kvalitet, da će se odbojka u Crnoj Gori još više popularizovati, i da će se na najbolji način valorizovati pozitivna klima i ambijent koji je ostvaren drugim uzastopnim plasmanom muške odbojkaške reprezentacije na Evropsko prvenstvo.

-Ono što mogu u svoje lično ime da obećam je da ću još predanije trenirati i uraditi sve da zajedno sa saigračima, osvojimo šampionsku titulu i dokažemo da za budućnost odbojke u Crnoj Gori ne treba brinuti. Zahvalio bih se saigračima, stručnom štabu i ljudima iz uprave kluba koji su nam omogućili veoma dobre uslove za napredovanje i postizanje dobrih sportskih rezultata, a i pokazali da im je i aspekat obrazovanja igrača veoma bitan, što je velika vrijednost pogotovo u
današnjem vremenu kada se od svih očekuju brzi rezultati i kada se razvoj i obrazovanje mladih igrača u širem smislu, stavlja u drugi plan – zaključio je Đorđe.

 

Mn.M.