MODA PREPORUKA

VFW: Dizajneri iz svijeta prikazali nove kolekcije online

MTTC

Izuzetni dizajneri iz svijeta predstavili su kolekcije na Vankuverskoj nedjelji mode (Vancouver Fashion Week). Prethodnog vikenda kreatori iz Japana, Kine, Koreje, Sjedinjenih Američkih Država, Australije, Francuske, Njemačke i drugih zemalja prikazali su kolekcije za jesen-zimu na digitalnoj sceni.

U dvije kolekcije posebno je bilo utkano mnogo istorije i strasti, pa je tim Vankuverske nedjelje mode poželio da dublje istraži inspiraciju iza jesenjih-zimskih kreacija brendova MTTC i RYZYOURYUAN.

Australijski dvojac majka i kćerka, u okviru brenda MTTC, popločava put održivoj modi, ekskluzivitetu i luksuzu. Marija i Tamila dizajniraju složenu svečanu odjeću koristeći vintidž i jedinstvene materijale u novoj kolekciji „De Luks“. Većinom se fokusiraju na stvaranje jedinstvenih kreacija, kako bi se svaka žena koja nosi MTTC osjećala posebno i razlikovala od drugih. MTTC vjeruje da moda ne bi trebalo da bude samo individualna, već da bi trebalo da ostane bezvremena i to je vrijednost koja je utkana u svaku od njihovih kolekcija, pa i ovu za jesen-zimu.

Šare i boje za ovu kolekciju donose toliko potrebno osjećanje radosti i ekstravagancije modnoj industriji nakon teškog razdoblja. Jedna od ključnih vrijednosti MTTC jeste vjerovanje da je moda oblik sreće i one su bile u prilici da ukombinuju to osjećanje sa klasičnim oblicima u najnovijoj kolekciji.

This slideshow requires JavaScript.

Dizajner Kiki Juan predstavio je, u sklopu brenda RYZYORYUAN, kolekciju pod nazivom ,,Moć mladih, stil grada”. Kao najmlađi kineski dizajner, Kiki Juan morao se puno dokazivati i nije razočarao. Sa više od sto saradnji sa poznatim osobama samo u jednoj godini nema namjeru da stane.

Kroz kolekciju su prikazane moderne, upadljive kreacije koje su se poigravale oblicima i siluetama i proizvodili osjećaj futurističkog. Od velikih naramenica do kružne haljine, te šiljastih djelova kolekcija brenda RYZYORYUAN bila je vrlo uzbudljiva za gledanje.

This slideshow requires JavaScript.

O Vankuverskoj nedjelji mode (Vancouver Fashion Week, VFW):

Osnovana 2001, Vankuverska nedjelja mode je organizacija koja je stvorena kao podrška kanadskim i međunarodnim dizajnerima, kao i samoj modnoj industriji. Osnovao je producent Džamal Abdurahman i VFW je vlasnik i producent nedjelje mode. Sada u svojoj 20. uspješnoj godini, VFW nastavlja da stvara partnerstva i uređuje zvanični kalendar kroz trgovinu i veze. Događaj koji se odvija dva puta u godini zavrijedio je međunarodno poštovanje i podršku medija iz svijeta.
Među njima je i portal Montenegro magazin, koji jedini ima prava praćenja Vankuverske nedjelje mode u Jugoistočnoj Evropi.
Pratite VFW ovdje:

Zvanični vebsajt: www.vanfashionweek.com/

Instagram:         @vanfashionweek

Facebook:         @vanfashionweek

YouTube:           VancouverFashionWeek

B.R.
Foto:
Vancouver Fashion Week