PREPORUKA SPORT

ZVANIČNO: Jovanka Radičević, Majda Mehmedović i Milena Raičević u Kastamonu

Foto: ZRK Buducnost

Jovanka Radičević, Majda Mehmedović i Milena Raičević naredne sezone igraće u turskom Kastamonu, saopšteno je iz tog kluba.
One su potpisale jednogodišnji ugovor.
– Želim da se zahvalim matičnom klubu Budućnosti, upravi i navijačima. Posebno bih se zahvalila mojim saigračicama, bilo je lijepih i teških trenutaka, ali sa vama je sve bilo lakše. Budućnost ostaje moj klub i uvijek će imati posebno mjesto u srcu. Nadam se da ću se vratiti mjestu kojem pripadam – napisala je na Instagramu Radičević, koja će u Kastamonu igrati u dresu pod rednim brojem 4.
Majda Mehmedović nosiće dres sa brojem 77.
– Novi izazov, novi klub, nove boje…. Sljedeće sezone ću nositi dres Kastamona. Željela bih još jednom da se zahvalim ŽRK Budućnost i svim saigračicama, upravi i navijačima na ogromnoj ljubavi i podršci na terenu i van njega. Budućnost je naša kuća, naš dom, ali je sad došlo vrijeme za novo poglavlje. Sve vas volim – napisala je Mehmedović na Instagramu.
Milena Raičević je, takođe, s puno emocija pisala o odlasku iz Budućnosti.
– Nakon toliko godina moje najljepše priče, došlo je vrijeme za rastanak. Mislila sam da se nikada neće desiti, ali, život je nepredvidiv i o njemu ne možemo unaprijed odlučivati. Sa deset godina sam napravila prve rukometne korake, rasla kao igrač kroz sve generacije Budućnosti. Doživjela sam najveće uspjehe ovog kluba i sa njim osvojila sve što može da sanja jedan igrač. Ponosna sam što sam bila kapiten u ovakvom klubu. Ipak, najljepši dio i onaj sa kojim se najviše ponosim, poslije svih provedenih godina u klubu, je što sam postala dio igrača koje su legende ovoga kluba. Poslije 21 godinu igranja za ovaj klub, donijela sam odluku da idem dalje. Želim da se zahvalim svom klubu ŽRK Budućnost na sve ove nezaboravne godine koje sam provela u njemu i svim saigračicama sa kojima sam dijelila teren, uspjehe, pa i neuspjehe. U svemu smo uživali i bili smo uvijek zajedno kao porodica. Navijačima koji su uvijek bili naša velika podrška. Idem, ali vjerujem da ću se vratiti. Jedno je sigurno, Budućnost je u mom srcu uvijek bila jedina, tako će i ostati, gdje god ja otišla. I, naravno, moja najljepša Podgorica – napisala je Raičević na Facebooku.
B.R.