ART PREPORUKA

ART: Paket filmova za Proljećno izdanje Filmskog Festivala Herceg Novi od danas po posebnoj cijeni

Još tri dana imate priliku da uživate u filmovima u programu Proljećnog izdanja Filmskog festivala Herceg Novi, a paket od svih devet filmova u programu od danas možete kupiti u pola cijene, saopštavaju organizatori.

U programu je devet filmova: pet igranih sa posljednjih izdanja festivala u Veneciji, Kanu i Berlinu, dva dokumentarna te dva jugoslovenska klasika.

Cijena za svih devet filmova u programu je od danas umjesto 25 eura – 12,50 eura.

Cijena pojedinačnog filma je – 4 eura.

Uz filmove, publici su dostupni i razgovori s nekim od autora filmova.

Ovaj program za vas su pripremili selektori Sarajevo Film Festivala, Zagreb Film Festivala, Festivala autorskog filma i Filmskog festivala Herceg Novi.

– Zajedno smo do 17.4. na Ondemand.kinomeetingpoint.ba – poručuju organizatori.

Cijene za gledanje filmova

Cijena paketa za svih devet filmova u programu je 12,50 EUR – pet igranih: ,,Krvne veze” Jeanette Nordahl, Mladi kitolovac” Philippa Yuryeva, ,,Novi poredak” Michela Franca, ,,Sluge režima” Ivana Ostrochovskog i ,,Smrt filma, a i mog oca” Danija Rosenberga; dva dokumentarna: ,,Jedna od nas” Đure Gavrana i ,,Mala djevojčica” Sébastiena Lifshitza i dva jugoslovenska klasika: ,,Pavle Pavlović” Puriše Đorđevića iz 1975. godine i ,,Miris poljskog cveća” Srđana Karanovića iz 1977. godine.

Cijena pojedinačnog koda za gledanje filma je 4 EUR.

kud duga