ART PREPORUKA

VIDEO: No cigar – samouvjerenost i sanjivost u novom singlu benda Rodeo

Nova snaga domaćeg indi roka, petočlani bend Rodeo, predstavlja drugi singl „No Cigar”, posvećen svima kojima je u ludilu koje nas okružuje jedino preostalo sanjariti. Drugi singl ostaje na tragu „Imperatora”, ali ovog puta samouvjereni glas isprepliće se sa sanjivim trombonom i gruvastim dionicama nenametljivo pohranjujući glavnu temu pjesme u uho slušaoca na nekoliko dana, navodi se u saopštenju PR službe benda.
„No Cigar” pomalo teatralno osvještava, propituje i na kraju dovodi do spoznaje, a sve to kroz muzički igrokaz melodije i vokala i metaforičnu video priču u kojoj slobodu dobijaju oni koji su se nekad usudili sanjariti drugačije.
– S kraljevskih postolja sad dvorske lude zabavljaju ljude, a one uhvaćene s ukočenim rukama, kada žarka svjetla ispišu ,,applause”, šalje se daleko od društvene zabave – jer zabava je samo za ,,normalne”. Pjesma No cigar je za sve umove zarobljene u sopstvenim iluzijama i one osuđene zbog sanjarenja – objašnjava RODEO.
Singl i miks snimljeni su u studiju Pod.room Dražena Gavrilovića, snimanje vokala potpisuje Marin Hraščanec, a master Pavle Miholjević. Videospot i scenarij za isti djelo su Dinka Šimca (Beyond Pines Film).
RODEO su Romana Pavliša (vokal), Dejan Halusek (bas gitara, gitara), Marko Kuhar (bubanj, perkusije), Luka Osrečak (gitara) i Hrvoje Štefanić (trombon).
Singl „No Cigar” dostupan je putem YouTube kanala benda te na svim streaming servisima:
YouTube: http://bit.ly/nocigar_yt
Deezer: http://bit.ly/nocigar_dz
Spotify:
Tidal: http://bit.ly/nocigar_td
iTunes: http://bit.ly/nocigar_it
Rodeo je izvođač Dostave Zvuka.

kud duga