PREPORUKA SPORT

ATP KUP: Đoković, Nadal, Tim i Medvedev otvaraju tenisku sezonu

Foto: ATP Cup

Objavljen je raspored za ATP kup koji će biti održan od 2. do 6. februara u Melburnu.
U grupi A su Srbija, Kanada i Njemačka, grupi B Španija, Australija i Grčka, grupi C Austrija, Italija i Francuska, a u grupi D Rusija, Argentina i Japan.
Tenisku sezonu 2. februara otvoriće Novak Đoković, Rafael Nadal, Dominik Tim i Danil Medvedev.

Foto: ATP Tour

Mečevi će biti igrani u dnevim i noćnim terminima. Prvog dana, 2. februara, branilac titule, reprezentacija Srbije, igraće protiv Kanade na Rod Lejver areni, a Austrija protiv Italije na Džon Kejn areni. U noćnom terminu Španija će igrati protiv Australije na Rod Lejver areni, a Rusija protiv Argentine na Džon Kejn areni.
Drugog dana, 3. februara, u dnevnom terminu igraće Njemačka-Kanada na Rod Lejver areni i Italija-Francuska na Džon Kejn areni, a u noćnom terminu Grčka-Australija na Rod Lejver areni i Rusija-Japan na Džon Kejn areni.
Trećeg dana, 4. februara, u dnevnom terminu igraće Srbija-Njemačka na Rod Lejver areni i Austrija-Francuska na Džon Kejn areni, a u noćnom terminu Španija-Grčka na Rod Lejver areni i Argentina-Japan na Džon Kejn areni.
Četvrtog dana turnira, 5. februara, u dnevnom terminu biće održano polufinale između pobjednika grupe A i pobjednika grupe D na Rod Lejver areni, a u noćnom terminu pobjednika grupe B i pobjedniku grupe C na Džon Kejn areni.
Šestog februara na programu je finale na Rod Lejver areni.
Svi mečevi biće igrani pred publikom. Karta za odrasle za grupnu fazu košta 20 australijskih dolara (12.69 eura), a za djecu pet australijskih dolara (3.17 eura).
B.R.