MODA PREPORUKA

STIL: Ovo su najpopularniji modni trendovi ove zime

Sa svakom novom sezonom dolaze i određeni modni trendovi, a u nastavku pročitajte koji su glavni trendovi ove zime.

Teddy kaput


Nježan i mekan materijal, koji podsjeća na plišanog medvjedića, jedan je od trenutno najvećih trendova, bar kada su u pitanju kaputi. Iako je svjetlost dana ugledao pretprošle sezone, ponovo je jedan od vodećih trendova, a ovaj kaput možete nositi u svim prilikama. Dok su prošle zime najpopularniji bili duži modeli, ove zime u vrhu popularnosti će biti nešto kraći modeli svijetlih nijansi, od bijele do pastelno plave.

Animal print


Animal print ili životinjski uzorak ili dezen je sveprisutan već više sezona, a ono što je dobro jeste što upravo ova vrsta dezena svaku kombinaciju može podići na viši nivo. Takođe, ovo je jedan od onih dezena koji svakodnevnoj kombinaciji može dodati i notu luksuza.

Džemper haljina


Za nju se može reći i da je prava zimska haljina – veoma je udobna i privlačna, a možete je nositi gotovo u svim prilikama (naravno, to zavisi i od samog modela i dužine haljine). Ovdje postoji više modela (duže ili kraće, sa V izrezom ili rok kragnom, bez rukava ili dugih rukava…), a svima im je zajedničko to što su veoma poželjni tokom zimske sezone, udobni, a ujedno i veoma moderni.

Pepito


Ovaj privlačni i moderni dezen ponovo je u trendu. Crno-bijeli dezen popularniji je nego ikada ranije, a kaputi, pantalone ili suknje sa ovim dezenom aspolutni su hit. Može se nositi u svim prilikama, od posla do neobaveznih prigoda, a bilo bi poželjno da se ne kombinuje sa drugim dezeniranim komadima garderobe, već da to bude jedini uzorak u sklopu jedne kombinacije.

Koža


Komadi garderobe od kože uvijek su sastavni dio stajlinga tokom hladnijih dana, bilo da se radi o suknjama, pantalonama, jaknama ili pak helankama. Sve navedeno možete nositi u mnogobrojnim prilikama tokom zimske sezone.

Elegantne pantalone


Zimska sezona je i vrijeme kada često nosimo pantalone, a kada je riječ o pantalonama i trendovima, ove zimske sezone u vrhu popularnosti su elegantni modeli pantalona – oni koji podsjećaju na pantalone od odijela. Naravno, imajući u vidu da je zima, biraćemo modele koji su skrojeni od nešto toplijih materijala, a ako vam je cilj da ih nosite u svim prilikama i kombinujete sa svim drugim komadima garderobe, birajte one koji su u nekoj od neutralnih boja.

Maksi kaput


Zimska sezona je nezamisliva bez kaputa, a ovaj svestrani komad garderobe možete nositi u svim prilikama. Kada je riječ o popularnim modelima, ove zime sve se svodi na duge, maksi kapute – što duži, to bolji i moderniji. Kaput je i veoma zgodan za kombinovanje sa svim komadima garderobe, a u zavisnosti od boje i stila, možete dobiti veoma upečatljivo modno izdanje.

 

Izvor: minimagazin.info