MAGAZIN SLAJDER

PITALI SMO: Koju želju ćete zamisliti kad otkuca ponoć?

Prilikom ispraćaja godine na izmaku, u susret novoj, mnogi od nas će u ponoć zamisliti želju čije ostvarenje priželjkuju. A ako 2021. godina ispuni bar dio želja sagovornika MNE magazina, onda će to biti godina puna zdravlja, zagrljaja i ljubavi.

Nebojša Jovović, crnogorski fudbalski stručnjak koji ostvaruje odlične rezultate kao trener kluba Al Ahli u Kataru, za MNE magazin otkrio je želju koju će zamisliti u novogodišnjoj noći.

-Ovo će biti druga Nova godina koju provodim van Crne Gore, i zato su sigurno i emocije posebne. Zagrljaj najdražih daje najveću energiju i mir u našim srcima. Stoga mi u ponoć treba upravo zagrljaj najdražih, sa kojima ću ujediniti želje. A moja želja je: što više takvih zagrljaja koji me čine hrabrim da mogu sve, i spokojnim da se radujem svakom novom danu. Svima u predstojećoj godini želim što više takvih zagrljaja – kazao je Jovović.

Marija Razić, urednica i voditeljka emisije “Dobro jutro Crna Goro” na RTCG, u ponoć će zaželjeti dobro zdravlje, kao i više tolerancije i razumijevanja među svima nama.

-Dobro zdravlje je uvijek prva želja…Poželjeću i da razumijemo više jedni druge, da prihvatamo drugačije izbore, da razlike među nama ne budu prepreke već šansa da radimo na sebi, na toleranciji, poštovanju, i da mnogo više razgovaramo, čitamo, stvaramo – kazala je Razić.

Pjevač Sergej Ćetković ovoga puta želi da “prestanu sve distance”, te da se vratimo normalnom životu, radostima, druženjima, putovanjima…

Foto: Nemanja Novaković

-Vjerujem da su sve želje usmjerene ka tome da sačuvamo zdravlje i da sve ovo u 2021. godini postane prošlost. Da se vratimo normalnom životu, radostima, zagrljajima, druženjima, koncertima, putovanjima, da svaka distanca prestane, i da na lice više nikada ne stavimo nijednu masku. Iskreno se nadam da će tako i biti i zato svim ljudima od srca želim mnogo sreće, radosti, zdravlja i ljubavi – naveo je Sergej.

Crnogorska dizajnerka Nataša Pejović nada se da će predstojeća godina učiniti da pandemija koronavirusa postane prošlost, te ponovo omogućiti susrete sa bližnjima, prijateljima…

-Pod utiskom teške 2020. godine, gdje od marta nismo znali šta nas čeka i kako ćemo preživjeti virus ukoliko se zarazimo, s obzirom na to da nismo mogli biti sa našim najdražima koji su u godinama, željni zagrljaja i prijatelja, ne mogu a da ne zamislim samo zdravlje i da što prije izađemo iz čitave ove priče oko pandemije. Poželjeću da mi porodica bude na okupu i da što više vremena možemo bezbrižno provesti zajedno. Ova godina je velika škola za sve nas, za povratak pravim vrijednostima, za usporavanje tempa i fokus na porodicu i prijatelje – smatra Pejović.

Glumica Jelena Nenezić-Rakočević u nogodišnjoj noći će zamisliti samo jedno želju.

-Želim da i dalje volim i budem voljena – kazala je Jelena.

 

D.Markuš