ART PREPORUKA

VIDEO: Ksenija Kuljača predstavila spot za pjesmu ,,Mesečar po ivici ljubavi”

Numera ,,Mesečar po ivici ljubavi” sa aktuelnog albuma ,,Snaga” Ksenije Kuljače dobila je spot, navodi se u PR saopštenju dostavljenom Montenegro magazinu.
Na albumu je svaka eksplicitnija emocija, dilema i odluka naglašena ,,tvrđim” zvukom. Ali postoje pjesme, koje pod okriljem istog koncepta nose drugi vid atmosfere. Ista vrsta zapitanosti i dileme, ali mirniji muzički doživljaj.
,,Mesečar po ivici ljubavi” žanrovski podsjeća na country zvuk. Ova pjesma se snimala po nekadašnjim studijsko – produkcijskim principima, da cio bend istovremeno snima.
Spot za pjesmu je sniman sredinom septembra ove godine. Snimanje je zbog situacije triput otkazivano, a organizovano je tek kad su se stekli uslovi.
Pet urbanih ,,dobrih vila” zvuk, put, sjaj, ljubav, razum imaju svoje mini priče i nose svoju simboliku u okviru jedne prijatne noći druženja sa prijateljima.
Spot je posvećen sadašnjem trenutku, kako ne zaboraviti zajedništvo i male životne radosti u izazovima ovog vremena.
Ksenija potpisuje muziku i tekst, koaranžer je sa Slobom Dragovićem na ovoj pjesmi.
Saradnja sa kolegama muzičarima, koji rade i videografiju se i ovog puta nastavlja. Na prethodnom spotu to je bio Boris Bakalov, frontmen grupe Ničim izazvan, a ovog puta za kreaciju i realizaciju spota su tu članovi grupe Paper Animals – Damjan Jovanović i Sofija Nedeljković.