DRUŠTVO PREPORUKA

UCG: Prijave za Sajam praksi i stipendija do 7. novembra

Prijave za Sajam praksi i stipendija, studenti završne godine osnovnih studija, specijalističkih, kao i studenti master studija Univerziteta Crne Gore, mogu poslati do subote 7. novembra, 2020. godine, saopšteno je iz UCG.

-Ovaj dvodnevni sajam, na kojem će ukupno 50 poslodavaca ponuditi prakse i stipendije za studente, organizuje Karijerni centar Univerziteta Crne Gore, 11. i 12. novembra 2020. godine, u zgradi tehničkih i na Pravnom fakultetu. Prijavljeni studenti će imati mogućnost da se predstave i upoznaju sa poslodavcima i njihovom ponudom, prema rasporedu brzih intervjua, u trajanju od 15 minuta, u organizaciji Karijernog centra UCG – kazali su iz UCG.

Studenti se prijavljuju popunjavanjem formulara za prijavu koja se nalazi na zvaničnom sajtu Univerziteta Crne Gore, sekciji Karijerni centar (na linku: OVDJE), gdje su dati i kontakti koordinatora univerzitetskih jedinica i Karijernog centra Univerziteta Crne Gore ([email protected]), kojima treba poslati prijavu elektronskim putem.

-Studenti mogu prijavu donijeti i lično, u zgradi Rektorata, ali svakako, preporuka je da prijavu pošalju elektronskim putem.

Prvog dana sajma, 11. novembra 2020. godine, u holu zgrade tehničkih fakulteta, prakse i stipendije će ponuditi 30 poslodavaca, za studente Arhitektonskog, Biotehničkog, Elektrotehničkog, Građevinskog, Mašinskog i Prirodno-matematičkog fakulteta. Drugog dana sajma, 12. novembra 2020. godine, u holu Pravnog fakulteta UCG, studentima Fakulteta političkih nauka, Pravnog i Ekonomskog fakulteta, na Pravnom fakultetu predstaviće se 20 poslodavaca – navode u saopštenju.

Više informacija o koordinatorima organizacionih jedinica, formular za prijavu i spisak poslodavaca dati su na linku https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1025/objava/92254-prijave-za-sajam-praksi-i-stipendija-do-7-novembra.

Koordinatori:

Arhitektonski fakultet – Svetlana Perović, [email protected]
Mašinski fakultet – Igor Vušanović, [email protected]
Biotehnički fakultet – Jovović Zoran, [email protected]
Prirodno-matematički fakultet – Slađana Krivokapić, [email protected]
Građevinski fakultet – Jelena Pejović, [email protected]
Elektrotehnički fakultet – Vesna Popović Bugarin, [email protected]
Pravni fakultet – Velibor Korać, [email protected]
Fakultet političkih nauka – Vesna Simović Zvicer, [email protected]
Ekonomski fakultet – Nikola Đurišić, [email protected]