HOROSKOP

Prognoza za period od 26. oktobra do 2. novembra

OVAN

Opšta situacija se popravlja, imate poletnost, povoljnu energiju i  veći optimizam. Na poslovnom planu imate jaku podršku važne osobe  i  većina Ovnova uspijeva da se mirnom istrajnošću izbori za svoj ugled i  napredak. Samo poneki Ovnovi će popustiti još  postojećem lošem uticaju impulsivnosti,   naglosti i  time sebi napraviti štetu, a možda  ugroziti i  svoj položaj. Dugogodišnji prijatelj i  saradnik ukazuje vam da je još neophodno istrajavati u ispravno donesenim ciljevima.

Na ljubavnom planu,  pred vama je ugodan i  dobar period, naglašenih povoljnih emotivnih planeta, pa sa dragom osobom uživate u zajedničkim užicima, zabavljanju, druženjima. Mnogi se odlučuju  za putovanje na kome će se lijepo provesti.  Jedina opasnost od nervoze ili sukoba je u kući, jer ste na najbliže skloni da istresete svoja raspoloženja. Slobodni Ovnovi uživaju u novim vezama i  avanturama.

Zdravlje – poboljšava vam se kondicija.

BIK

Prijatnije i  opuštenije je vrijeme pred vama. Na poslovnom planu,  nastavlja se istrajavanje i uobičajeni poslovi. Ono što će vas iznenaditi je odlazak ili otpuštanje autoriteta ili važne osobe, za koju će se ispostaviti da je bila nekorektna na poziciji.    Među vašim kolegama i  saradnicima može doći do nesuglasica  i  konflikta, najbolje ostanite po strani. Finansije se lagano popravljaju, a u drugom dijelu ovog perioda moguć manji dobitak.

Na ljubavnom planu , pred vama je prilično prijatan i  lijep period. Mnogo se družite, izlazite, mogući kraći putevi, izleti.   Udvaranje kolege uzmite sa rezervom, vjerovatno je u pitanju interes. Slobodnima se pojavljuje jaka dilema između dvije podjednako zanimljive osobe.

Zdravlje – bez većih promjena, uglavnom nabolje.

BLIZANCI

Vaša planeta Merkur  dobro je položena  i  u dobroj ste energiji, uglavnom pozitivni, poletni, a dodatno privlačite naklonost ljudi. Na poslovnom planu ste pred zaokruživanjem jednog ciklusa i vaš poslovni razvoj ili poslovni plan će krenuti u drugačijem pravcu.  Dobra vijest u svemu  tome je što se finansijska konstrukcija poboljšava, ali ste skloni prekomjernom trošenju i pogrešnom ulaganju ili procjeni pri kupovini.

Na ljubavnom planu i  u međuljudskim odnosima plijenite svojim šarmom, ljudi su vam naklonjeni i  možete očekivati više udvaranja i  flerta nego inače. Stari prijatelj će vas iznenaditi svojim udvaranjem.   Slobodnim Blizancima predstoji uživanje u novonastaloj situaciji  ljubavnog trougla. Jedna od te dvije osobe će ostati važna osoba u vašem životu, dok je sa drugom    lijepa avantura.

Zdravlje- bez značajnijih promjena.

RAK

Iskoristite ovo vrijeme za započinjanje dobrih stvari u vašem životu. Na poslovnom planu,  prilika koju ste čekali će se otvoriti, pomoć važne osobe je ključna u cijeloj situaciji. Pred vama je novi poslovni ciklus, kod mnogih i  novi posao ili način rada, a imate značajnu podršku od ukućana, što je vama važno. Skloni ste držanju i  očuvanju tradicionalnih vrijednosti i  stavova, što se pokazuje kao dobro i  najbolje moguće rješenje.

Na ljubavnom planu dobri i  stabilni odnosi sa dragom osobom, zajedničke radosti, moguće putovanje, uživanje u međusobonm društvu i  društvu porodice.  Mnogi Rakovi će se sjetiti svoje stare velike ljubavi, pa čak i pokušati i realizovati kontakt.   Slobodni Rakovi mogu očekivati početak nove veze ili ljubavi.

Zdravlje – glavobolja.

LAV

Poslovna situacija u ovom periodu ukazuje na dodatni   priliv energije,  elana, inicijative, tako da ćete znatno popraviti poslovnu perspektivu. Ipak, izbjegnite da se prepustite sujeti ili želji za vladanjem, ukoliko nijeste potpuno sigurni u ispravnost svojih odluka, ali potpuno sigurni.  Vaše ponašanje je pod lupom kritičnih posmatrača i  najmanja greška može vas koštati položaja ili ugleda. Suzdržite se od naglih odluka ili neprovjerenih ponuda, naročito ukoliko su finansijske, vjerovatno je prevara.

Emotivno, dobri nebeski uticaji obećavaju   dobre i  srećne ljubavne  odnose.   Očekujte dinamičan i  uzbudljiv odnos sa dragom osobom.   Moguće prijatno zajedničko putovanje. Slobodnima izlasci, zabava i  flert  na sve strane. Neko vrijeme nećete moći da se odlučite koja osoba bi vam više odgovarala.

Zdravlje- kardiovaskularni sistem vam je ugrožen.

DJEVICA

Pozitivna energija i  pozitivan stav prema budućnosti će vas aktivirati, naročito na poslovnom planu možete očekivati priliv dobrih novih ideja i  planova koje će povećati prihode. Ipak, treba pažljivo razlučiti i  razlikovati ponudu autoritativne osobe, nekog kome vjerujete, o ulaganju i  rizičnom poslu koje vodi u propast i  štetu, od vaših novih planova koji su dobri. Očekivana materijalna podrška ili pomoć iznenada biva prekinuta usljed spoljašnjeg spleta okolnosti. Međutim, vaša inicijativa i  aktivno angažovanje u datoj situaciji može znatno popraviti stvar i možete uspjeti zaobilaznim putem da ipak dobijete bar jedan dio obećanog ili očekivanog.

Na ljubavnom planu očekujte prijatne i  lijepe događaje. Sa dragom osobom ste u novom zanosu, ponovo usmjereni jedno na drugo. Želja da budete što više zajedno je obostrana. Udvaranje kolege ili prijatelja izazvaće ljubomoru, ali tek toliko da začini i  razbukta odnos između vas i  drage osobe.   Slobodne Djevice će popustiti malo svoje kočnice i  prepustiti se inicijativom i  zanimljivom udvaraču.

Zdravlje – kretanje i  aktivnost vam popravljaju  zdravlje.

VAGA

Očekujte da će se ukazati prilika da napredujete, ili   da nađete posao ukoliko ga tražite, ali vaše nestrpljenje i  preveliki nalet inicijative mogu  pokvariti i preokrenuti situaciju u korist rivala ili konkurencije. Vaša čuvena diplomatija i  pažljivo probrane riječi mogu pomoći,  naročito u prvom dijelu ovog perioda, kada ćete postići dobar dogovor ili kontakt. Izbjegnite da  pretjerujete u prikazivanju sebe boljim nego što jeste, jer ćete brzo biti provaljeni. Istrajavanjem i  strpljenjem savladaćete situaciju i  možete očekivati poboljšanje prihoda.

Emotivno, puni ste pozitivne energije, poletni, šarmantni i  sa svih strana možete očekivati poglede naklonosti i  udvaranja.  Pred vama je period sklada i  dobrog odnosa sa partnerom  i  svaka vaša inicijativa za približavanjem i većom bliskošću nailazi na pozitivno reagovanje i prihvatanje. Vaša želja da se dopadnete ljudima može preći granicu dozvoljnog od strane vašeg partnera.   Slobodne Vage uspješno ostvaruju paralelnu vezu.

Zdravlje –   mogući upalni procesi, naročito na glavi.

ŠKORPIJA

Sam početak ovog perioda ukazuje vam priliku da kroz ličnu energiju i ličnu inicijativu ostvarite dobar dogovor ili saradnju sa osobom   na položaju. Ovo ujedno ukazuje i  na vaš lični napredak koji je praćen manjom dobiti. Mnoge Škorpije ovu dobru šansu mogu upropastiti svojim nesarađujućim stavom, kritikujući ili previše pažnje obraćajući na loše i negativne mogućnosti. Ukoliko se suzdržite i prihvatite mane drugih bez kritike, uspjećete da ostvarite dobru saradnju,  i to na duže vrijeme.

Na ljubavnom planu pripremite se   na dinamiku. Pojačana privlačnost prema partneru   automatski razbuktava sve strasti u vama.   Draga osoba vam uzvraća, ali vi vidite udvaranje drugih na koje draga osoba reaguje sa naklonošću i to vam raspiruje   maštu.   Slobodni razmatraju iz prikrajka kojoj osobi da priđu, a dopašće vam se nekoliko novih osoba.

Zdravlje- kondicija vam se poboljšava.

STRIJELAC

Na poslovnom planu očekujte da se situacija lagano razvija u pozitivnom pravcu, prvenstveno zahvaljujući dobrim dogovorima koji se poštuju. Ipak, moguća su neslaganja ili loši odnosi između nadređenog i podređenog. U ovom slučaju nadređeni nije u pravu, već istjeruje svoj autoritet riječima , a ne djelima. Najbolje je da ostanete neutralni, međutim, vi ćete biti skloni da vjerujete autoritetu, ali  ćete kasnije vi snositi posljedice svoje pogrešne procjene. Ovu sedmicu treba iskoristiti za rješavanje pitanja nekretnina, porodice, imovine.

Emotivno, planeta ljubavi u vašem polju partnerskih odnosa svakako vam donosi poboljšanje odnosa sa drugim ljudima, a sa partnerom možete očekivati period odličnog sklada, zajedničkih druženja, provoda, putovanja i zadovoljstava. Slobodni uživaju u paralelnim vezama koje se međusobno ne isključuju i  uspješno balansiraju.

Zdravlje – čuvajte se pretjeranog izlaganja vjetru.

JARAC

Vaša energija je usporena,  i   psihička i fizička. Skloniji ste melanholičnim raspoloženjima i pasivnosti. Ipak, splet oklonosti je takav da vas podržava važna osoba i zahvaljujući njoj i vašem ispunjavanju obaveza i dužnosti, poslovna situacija je stabilna.   Finansije su ugrožene, možda ćete imati dodatne izdatke ili štetu, a u rizične i  neprovjerene poslove i  kupovine nemojte se upuštati.

Emotivno, ovo je vrlo prijatan i dobar period za ljubav i,  ukoliko imate partnera,  uživate u međusobnoj blizini i zajedničkim uživanjima i aktivnostima. Najbolje se  slažete i najsrećniji ste kada ste sami vas dvoje.     Slobodni , ne oklijevajte da se upustite u kontakte i  veze, čak iako nijeste sasvim sigurni u  svoja osjećanja i dopada vam se više osoba odjednom.

Zdravlje – umorni ste i  snaga vam se smanjuje,  više se odmarajte.

VODOLIJA

Nebeski uticaji se poboljšavaju, pa je opšte stanje bolje, optimističnije i  sa pozitivnijom energijom . Na poslovnom planu još poneke Vodolije imaju impulsivne momente i  to uglavnom s početka ovog perioda. Na radnom mjestu počinju da se primjenjuju nove ideje ili novi plan , što može izazvati nesuglasice među kolegama, naročito ukoliko se bira pozicija, pa se aktivira rivalstvo između konkurencije.

Emotivno, ukoliko imate partnera uživate u međusobnom dobrom slaganju i  zajedničkim aktivnostima, naročito ukoliko imate porodicu  uživate u porodičnim druženjima. Očekujte prijatno putovanje. Na momente vam se draga osoba može učiniti previše posesivnom ili ljubomornom, ali je istina da ste se previše opustili  i  da  više pažnje poklanjate drugima nego partneru. Ljubav je jaka i prebrodićete nesuglasice.   Za većinu Vodolija ovo su usputne ljubavi,  a jedna od njih će vam ostati dobar prijatelj i kasnije u životu.

Zdravlje – nijeste u dobroj formi,  umjerena aktivnost pomaže.

RIBE

Poslovna situacija je povoljnija nego u prethodnom periodu, podrška važne osobe ili grupe od koje zavisite omogućava vam da napredujete. Međutim,   brzo će se pokazati da su  stavovi ili planovi važne osobe neadekvatni ili neprimjenljivi u datoj situaciji.   Prava podrška i uspješni zadovoljavajući dugotrajni odnosi su sa onima sa kojima već imate dugu saradnju i provjerenu odanost. Naročito budite sumnjičavi prema onima koji vam obećavaju brz uspjeh ili oporavak.

Emotivno, pred vama je period  dobre saradnje i naglašenih ljubavnih osjećanja između vas i vašeg partnera.  Jaka ljubavna privlačnost između vas i drage osobe pobijediće iskušenja koja vam donosi naredni period. Slobodne Ribe će uživati u druženjima i mnoštvu raznih kontakata sa raznim ljudima. Udvaraće vam se mnogi, a ni vi nećete biti načisto sa svojim osjećanjima, pa se može desiti da uđete u ljubavi trougao ili komplikovane odnose.

Zdravlje – nestabilno.