MODA PREPORUKA

JESENJI TREND: Modni stil u smeđim tonovima

Priroda u jesen priredi raskošnu paletu boja, te i u naše garderobere unosimo dozu ovog godišnjeg doba kroz različite odjevne predmete obojene raznim nijanasama smeđe boje.

Sa toliko mnogo nijansi, od bogatih čokoladnih tonova do svjetlijih nijansi u boji cimeta ili karamele, smeđu boju lako je uklopiti u odjevnu kombinaciju, te nije čudno što su je prozvali novom crnom – ova jednostavna, a svestrana boja s razlogom je jedna od najpopularnijih ove jeseni.

Kardigani, pantalone, haljine, džemperi, cipele i čizme, torbice, asesoari – sve je ove jeseni obojeno smeđom bojom. Postoji toliko mnogo načina kako nositi smeđu nijansu što se tiče odjeće, a vjerojatno najveća prednost je upravo u tome što se odlično slaže sa svim drugim bojama i daje dobar kontrast, te ju je lako kombinovati.

-Možete je nositi samu, kombinujući više nijansi ili u slojevima s drugim bojama – jednostavno ne možete napraviti modnu grešku kada je u pitanju ova boja, a smeđi tonovi vladaće ove jeseni – pišu modni časopisi.

 

Izvor: Nezavisne novine