MODA PREPORUKA

POČEO GLOBAL TALENTS DIGITAL: Kolekcije moskovskih brendova oduševile gledaoce

Prvog dana Global Talents Digitala moskovski brendovi, podržani od Odsjeka za preduzetništvo i inovativni razvoj Grada Moskve, predstavili su kolekcije. U radu su koristili proširenu realnost (AR, Augmented Reality). Posebno dizajniranim elementima proširene realnosti pozivali su gledaoce da sa njima razgovaraju o pitanjima i izazovima etičke mode i životne sredine.
Dan moskovskih brendova, pod inicijativnom Global Talents Digitala, već ima više od 600,000 pregleda na VK-u, ruskoj i CIS najvećoj društvenoj mreži (https://vk.com/mbfwrussia). Global Talents Digital je, takođe, prenošen uživo na više od sto portala i društvenim mrežama. Revije i prezentacije prikazuju dizajneri iz 34 države, a sve to prate najveći ruski i međunarodni mediji, konceptualne radnje, šourumovi i ostali. Global Talents Digitalu predstavlja najveće regionalne nedjelje mode, od moskovskog Mercedes-Benz Fashion Week Russia do Rakuten Fashion Week TOKYO.
Juče su posjetioci bili u prilici da pogledaju kolekcije moskovskih brendova ,,Seraya”, dizajnerke Ksenije Seraje, ,,Semiletova”, kreatorke Marije Semiletove, ,,RigRaiser” Ane Lekonceve, ,,Atumatu”, ,,Radical Chic” Aleksandre Kalošine, ,,Blanc” Nine Kocurenko, ,,SL1P” Vjačeslava Abdenova i Vladislava Ivanova, ,,Kremlyakova” Olge Kremljakove, ,,RCP 4.5” Elizavete Pičugine i Ine Golubeve i ,,HOLY MHPI*” moskovskog Instituta primijenjene umjetnosti.

This slideshow requires JavaScript.

B.R.