PREPORUKA SPORT

FK PARTIZAN: Aleksandar Stanojević je novi trener

Foto: M.V/Novosti.rs

Aleksandar Stanojević je novi trener FK Partizan. On je na tom mjestu zamijenio Sava Miloševića.

– Suočeni sa novonastalom situacijom, a bez mogućnosti da istu promijenimo, FK Partizan sa neizmjernim žaljenjem objavljuje da se dana 01.09.2020. godine i zvanično rastao sa šefom stručnog štaba g. Savom Miloševićem. Dani i sati ubjeđivanja, razgovora i ljubavi prema Partizanu nisu urodili plodom naspram teškog perioda, stresa i nagomilane nepravde sa kojom se Milošević sa svojim stručnim štabom, igrači, kao i sam klub suočavao u periodu iza nas. Teška srca, bez skrivanja suza u očima, saradnja između FK Partizan i još jednog velikana, ne samo srpskog već i evropskog fudbala je završena. FK Partizan se neizmjerno zahvaljuje Savi Miloševiću na ljubavi, trudu, zalaganju i rezultatima koje je donosio u najtežim vremenima za klub. Neizmjerno hvala na svakom derbiju, evropskoj utakmici i prolivenom znoju u domaćem prvenstvu! Savo kao takav, veliki čovjek i još veći Grobar će zauvijek biti dio crno-bijele porodice – saopštili su iz FK Partizan.

Novi šef stručnog štaba Aleksandar Stanojević je sa Partizanom osvojio titulu i uveo je ekipu u Ligu šampiona, ali poslije toga nije uspio da ostvari veće rezultate, podsjećaju novosti.rs.

Vodio je ekipe u Kini, kratko je bio u Makabi Haifi, sezonu 2015/2016 proveo je u Pekingu, a zatim je vodio PAOK, saudijski Al-Kuadsiah, a posljednji angažman imao je 2019. u Pekingu.

Savo hvala na svemu, puno srece u daljem radu.
Sale dobrodosao kuci

Posted by Fudbalski klub Partizan on Tuesday, September 1, 2020

B.R.