Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

CRNA GORA: Izbor za Miss odložen za jun 2021.

Izbor za Miss svijeta 2020. godine zbog pandemije koronavirusa neće biti održan, već će naredni svjetski izbor najljepše djevojke biti organizovan u periodu od oktobra do decembra 2021. godine, kazala za MNE magazin PR Izbora za Miss Crne Gore Nikolina Lončar.

Ona je navela da su prijave za Izbor za Miss Crne Gore u toku, do sada se prijavio veliki broj zainteresovanih djevojaka, a prvi naredni Izbor za najljepšu djevojku u Crnoj Gori vjerovatno će biti održan u junu 2021. godine.

-Do tada očekujemo da će se epidemiološka situacija u zemlji stabilizovati, te da ćemo moći organizovati takmičenje u tom periodu, tako da će buduća Miss Crne Gore imati dovoljno vremena da se pripremi za svjetski izbor. U razmatranju je još jedna mogućnost, a to je da se u decembru ove godine organizuje Izbor za Miss Crne Gore, a pobjednica bi predstavljala zemlju na svjetskom takmičenju 2021. godine. U tom slučaju, ponovo u junu 2021. bi se održao Izbor za Miss Crne Gore, a najljepša djevojka tog izbora predstavljala bi Crnu Goru na takmičenju 2022. Ipak, vjerovatnije je da će se usvojiti prva solucija, a to je da prvi naredni izbor bude 2021. – navela je Lončar.

Ona je dodala da su odložena i sva druga svjetska takmičenja ljepote, uključujući i Miss turizma, Miss Interantional, Izbor za Mistera itd.

Lončar je podsjetila na kriterijume koje takmičarke treba da zadovolje da bi učestvovale na Izboru za Miss Crne Gore.

– Kriterijumi koje takmičarke treba da zadovolje jesu: visina (175-185 cm) i težina (55-65 kg). Takođe, buduća Miss Crne Gore ne smije imati tetovaže ili pirsinge, kao ni bilo kakve fotografije kompromitujućeg sadržaja, nage ili vulgarne fotografije (pa čak ni privatne) i ne smije biti starija od 26 godina, niti mlađa od 18, zbog propozicija svjetskih takmičenja – objasnila je Lončar.

Prijave se mogu poslati na jedan od mail-ova: [email protected] i [email protected], a prijava treba da sadrži ime i prezime kandidatkinje, datum i godinu rođenja, visinu, težinu, mjere (obim struka, kukova i grudi), kratku biografiju, kojim se jezikom ili jezicima kandidatkinja služi, grad iz kojeg dolazi, i dvije fotografije koje su obavezne – fotografija lica i fotografija cijele figure, kao i kontakt (broj telefona ili mejl).

 

D.Markuš