Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

BEOGRAD: Ljubica Vukčević u polufinalu takmičenja iz oblasti trajne šminke

 

Diplomirani kozmetolog, microblading artist i vlasnica salona ljepote Beauty Room by Ljubica, Ljubica Vukčević učestvovaće u polufinalu takmičenja ,,Wulop World Championship Semifinal” iz oblasti trajne šminke koje se 16. i 17. septembra održava u Beogradu. Riječ je o značajnom takmičenju sa kojeg se učesnici koji zauzmu jedno od prva tri mjesta delegiraju na svjetsko takmičenje u Istanbulu.

Ljubica je jedina učesnica iz Crne Gore. Za naš portal kaže da se takmičenje odvija u nekoliko disciplina, a da će ona raditi microblading tehniku.

-Pravila su jasno definisana. Radimo na modelu i svaki model se mora fotografisati prije nego što se započne postupak. Po završetku postupka radi se ponovljeno fotografisanje gdje je neophodan prikaz fotografije u cjelini. Prije postupka i tokom takmičenja upotreba dekorativne kozmetike nije dozvoljena osim olovaka i/ili olovaka za crtanja, niti na licu modela smije biti dekorativne kozmetike i/ili već unaprijed urađene trajne šminke regije za koju je model – pojašnjava naša sagovornica.

Na takmičenju će učestvovati oko 40 takmičara zajedno u svim kategorijama.

Ljubica kaže da je ovo takmičenje prilika za druženje sa koleginicama iz regiona, ali i mogućnost da vidi iskustva drugih i neke nove, drugačije metode rada.

-Naravno, značilo bi mi da budem među prva tri plasirana takmičara i odem na svjetsko prvenstvo u Istanbul. To bi zaista bio veliki uspjeh, ali vidjećemo – kaže Ljubica.

Mn.M.