Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

HRVATSKA: Influenserka tražila besplatnu večeru u Poreču i postala predmet podsmijeha

Hrvatska influenserka Doris Stanković postala je predmet podsmijeha u regionu na Twitteru, nakon što je htjela da posrami restoran u Poreču koji je odbio njenu ponudu za saradnjom.

Doris je na svom Tik Toku objavila video u kojem kaže da ne može da vjeruje što joj se dogodilo nakon što ju je neimenovani restoran u Poreču odbio počastiti večerom i zauzvrat dobiti objavu na njenom Instagram profilu.

Influenserka je od restorana tražila kompenzaciju u vidu objave na Instagramu i rekla im da je to uobičajena praksa u Hrvatskoj – šef restorana joj da besplatno jelo, a ona označi restoran na Instagramu. Odgovor restorana nije joj se nimalo svidio.

-I što onda, što smo time dobili? Da se netko sprda sa nama zato što smo na Vašem Instagram story-ju? Vaša ponuda je u najmanju ruku smiješna, to može tražiti i dobiti Madonna, Serena Williams, Will Smith. Vi možete doći kod nas i jesti, uslugu ćete platiti, a mi možemo u dogovoru s Vama iznos Vašeg računa uplatiti u humanitarne svrhe i to objavite na svom story-ju. U protivnom nema džabe ni kod stare babe. Za Vas od našeg osoblja i gostiju niko nikad nije čuo –  napisali su Doris iz restorana.

U nastavku njihovog razgovora, ekipa iz restorana je nazvala Doris Instagram siroticom i guskom.

Doris je odlučila da sve objavi na Tik Toku i tako izrazi šok ponudom. Video u kojem šokirana “instagramerka” priča o restoranu završio je na Twitteru, te je tako postala predmet ismijavanja.

 

Izvor: Index.hr