Porto Novi
DRUŠTVO PREPORUKA

HOTEL SPLENDID: Rekordan broj gostiju, kapaciteti popunjeni do kraja mjeseca

Otvaranje granica za državama Zapadnog Balkana već je osjetno uticalo na povećanje turističkog prometa. U hotelskoj grupi “Montenegro stars” koja je ove godine otvorila svoja dva najveća hotela, Splendid rizort i hotel Montenegro beach Resort, svi kapaciteti su popunjeni do kraja mjeseca.

-Već sjutra ujutru u najvećem hotelu naše kompanije – hotelu Splendid poslužićemo 900 ljudi na doručku. To je nezabilježeni u istoriji poslovanja kako hotela tako i kompanije. U zlatnom periodu najviše do 780 gostiju imali smo u istom danu u ovo doba godine. Uz to rezervacije su na 5 dana i duže- kaže Maja Vukićević, PR menadžerka hotelske grupe “Montenegro stars”.

Ona pojašnjava da nakon otvaranja granica sa državama Zapadnog Balkana, u kompaniji nijesu mijenjale promotivne cijene iz prethodnog perioda.

To je umnogome popravilo rezultat pa je čak prvi ovosezonski “over booking” zabilježen dok još nije ni bio u najavi niti dolazak iz Rusije niti država Zapadnog Balkana.

-Gosti iz Bosne i Hercegovine, Ukrajine, Bjelorusije, i naravno Crne Gore iskoristili su sve popuste koje smo dali ovog ljeta. Ono sto je mnogo značilo za nas jesu ti utisci koje su svi ti gosti nosili po povratku u svoju državu, a na osnovu kojih se pronio glas o našim hotelima kao o odmorištima gdje se sve epidemiološke mjere striktno poštuju- ističe Vukićević.

Broj rezervacija raste i do četiri puta dnevno.

U kompaniji su zadovoljni najavama za septembar ali i oktobar, jer će to značajno popraviti i utisak ali sto je važnije i prihode.

Izvor: antenam.net

Foto: Dobrilo Malidžan/B. Šekularac